Cég

Címkék / Cég Címkék / QUANTIS (Brokernet)

2017. május 18. 08:36:19Vállalatok
52 milliós bírságot kapott a jegybanktól a Quantis (volt Brokernet)
Az MNB 52,5 millió forint bírságot szabott ki a Quantis Consulting Zrt. (korábbi nevén Brokernet Zrt.) biztosítási többes ügynökre, elsősorban az egyes életbiztosítási ügyfélszerződések megszüntetését, újak megkötését célzó közvetítői gyakorlatára figyelemmel, emellett a biztosításközvetítői természetes és személyek jogviszonya adatainak felügyeleti bejelentését, s a panaszkezelést érintő jogsértések miatt is. A szabálytalanságok megszüntetéséről a társaságnak ez év augusztusig kell beszámolnia.
.
2012. október 8. 11:04:59Makró
Új céget alapít a Brokernet-tulajdonos
Új pénzügyi tanácsadó céget alapít a Brokernet Csoport alelnöke, egyik főtulajdonosa, Kósa Erika. A vállalat a jövőben elsősorban biztosítás-közvetítéssel és pénzügyi tanácsadással foglalkozik.
.
2012. augusztus 27. 14:58:59Makró
Új vezérigazgató a Brokernet élén
2012. augusztus 24-től a Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói feladatait Dr. Bogdánffy Péter látja el. Gecser Ottó, a vállalatcsoport eddigi vezérigazgatója nyugállományba vonul és ezt követően elnöki tanácsadóként vesz részt a pénzügyi tanácsadó cégcsoport irányításában, olvasható a cég közleményében.
.
2012. január 25. 15:04:21Makró | Vállalatok
A liechtensteini hercegi család bevásárolja magát a Brokernet alapkezelőjébe
A liechtensteini hercegi család irányította LGT Capital Management alapkezelő 30 százalékos részesedést szerezhet a Brokernet Investment Holding Zrt. tulajdonában lévő, szintén alapkezelő, illetve tanácsadó Quantis Investment Management Zrt.-ben - közölték a felek szerdán az MTI-vel.
.
2011. október 26. 15:46:59Makró | Vállalatok
Stratégiai megállapodást írt alá a Brokernet és a Gránit Bank
A Brokernet Csoport és a Gránit Bank Zrt. stratégiai megállapodást írt alá. A két vállalat szinergiája révén lehetővé válik, hogy a Brokernet innovatív lakossági és kisvállalati banki termékeket kínáljon, olvasható a két cég által kiadott közös tájékoztatóban.
.
2011. június 1. 18:10:45Makró
Új vezérigazgató-helyettes a Brokernetnél
Június 1-től Harnos András a Brokernet Csoport új pénzügyi vezérigazgató-helyettese.
.
2011. január 25. 16:44:59Vállalatok
Stratégiai megállapodást kötött a CIG és a Brokernet
Stratégiai megállapodást írt alá a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és a Brokernet Csoport - közölte a CIG.
.
2010. május 4. 10:04:59Vállalatok
Alkuszcéget vett a Brókernet
A Brokernet Csoport 75 százalékos többségi tulajdonrészt vásárolt a Sólyom Független Biztosítási Alkusz Kft.-ben.
.
2009. május 13. 18:29:24Makró
Három év múlva menne tőzsdére a Brokernet
A Brokernet 2012-re tőzsdekész vállalatcsoporttá válik, erre készülve az értékesítést végző cégek megalapították áprilisban a Brokernet Investment Holding Zrt.-t - közölte a Brokernet csoport.
.
2008. szeptember 8. 14:09:17Vállalatok
Stratégiai szövetséget kötött az ING és a Brokernet
Az ING Biztosító stratégiai szövetséget kötött a Brokernet Holding Zrt.-vel, de életbiztosítási termékei egy részét továbbra is maga értékesíti.
.
2008. július 7. 13:29:30Makró | Vállalatok
Befektetési alapkezelőt alapít a Brokernet
Befektetési alapkezelőt alapít a Brokernet Quantis Investment Management Zrt. néven befektetési alapkezelő vállalatot alapít a Brokernet csoport. Az alapkezelő vezérigazgatója Sárándi Ákos, befektetési vezetője Rebák Attila lesz. A szakemberek a Credit Suisse Asset Management budapesti irodájából csatlakoznak a vállalathoz.
.
2008. július 7. 08:34:59Vállalatok
Kósa Erika: Óvónőből lett a leggazdagabb magyar hölgy
Kósa Erika: Óvónőből lett a leggazdagabb magyar hölgyKósa Erika óvónőként kezdte pályafutását, ma a Brokernet egyik alapítótagjaként a leggazdagabb magyar hölgy. Mind a listán, mind a cég vezetőségében férfiak veszik körül. A nők karrierépítéséről, saját útjáról, gazdagságról, sikerről, irigységről, és a Brokernetet időnként érő kritikákról kérdezte őt az mfor.hu.
.