Vírusmarketinggel erősít a GoodyearÚj csatornaként e-mailben terjedő videókat is felhasznál a RunOnFlat technológiájú gumiabroncsok népszerűsítésére a Goodyear. A fekete humorú filmeket március végén kezdték teríteni az interneten.

A kanyargó hegyi utakat vagy autóversenyt mutató hagyományos autós témájú reklámokkal szemben a Goodyear filmjei a lehető legrosszabb helyzetet ábrázolják: defekt utáni kényszerű kerékcserét, lehetetlen helyzetekben. Mindhárom filmben tipikus karakterek tűnnek fel - az elegáns, de a kerékcserében amatőr üzletasszony; a kínos pontossággal dolgozó, szemüveges középkorú hivatalnok; és a vagány, de szerencsétlenkedő fiatal srác. Mindhárom kerékcsere morbid véget ér.

"A filmek természetesen túloznak. De kereket cserélni egy forgalmas autópálya leállósávjában még akkor is veszélyes, ha ennyire szerencsétlenül azért ritkán végződik. A RunOnFlat technológiát népszerűsítő filmjeink a meglepetés és a fekete humor segítségével hívják fel a figyelmet a defekttűrő gumiabroncsok biztonságosságára." - mondta el Hans Vrijsen, a Goodyear európai márkaigazgatója.

Menedzsment Fórum


Olvasta már?Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Sokkal jobb orvosi ellátást kaphatnának a magyar munkavállalók
Mitől emelkedhetnek a KGFB-díjak

A kgfb esetén az autósok többségében elégedettek a biztosítók szolgáltatásaival. Most azonban felmerült a módosítási igénye, ami gondot okozhat.

.
hirdetés
elrejt
 
.