1000 Volvo kamiont vesz a Waberer'sEzer darab Volvo teherszállító járműre szóló magyar rendelést jelentett be szerdán közleményében a svéd Volvo. A Waberer's szállítmányozó és logisztikai magánvállalat három év alatt fogja megkapni az új Volvo motorokkal ellátott járműveit, melyek szállítását a cég már a hónapban megkezdi.

Waberers eredmények - 2005

A Csoport az 2005-ös évet enyhén növekvő, 62 milliárd forintos bevétellel és 1 milliárd forintos adózás előtti eredmény- nyel zárja. Az ingatlan- hasznosításból származó árbevétel megháromszo- rozódott, a Waberer's Romania forgalma megkétszereződött. A logisztikai szolgáltatások árbevételében 25 száza- lékos növekedés várha- tó. A Waberers Espana első üzleti évében milliárdos forgalmat bonyolít le.

A közlemény szerint a Volvo AB együttműködése a magyar Waberers Optimum Solution vállalkozással már 1997. óta tart: első rendelését félezer teherszállító járműre még 1998-ban kapta, azóta évi 100-150 járművet szállít a Volvo teherautós részlege a magyar partnernek.

MTI/Menedzsment Fórum


Olvasta már?Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Sokkal jobb orvosi ellátást kaphatnának a magyar munkavállalók
Mitől emelkedhetnek a KGFB-díjak

A kgfb esetén az autósok többségében elégedettek a biztosítók szolgáltatásaival. Most azonban felmerült a módosítási igénye, ami gondot okozhat.

.
hirdetés
elrejt
 
.