1000 Volvo kamiont vesz a Waberer'sEzer darab Volvo teherszállító járműre szóló magyar rendelést jelentett be szerdán közleményében a svéd Volvo. A Waberer's szállítmányozó és logisztikai magánvállalat három év alatt fogja megkapni az új Volvo motorokkal ellátott járműveit, melyek szállítását a cég már a hónapban megkezdi.

Waberers eredmények - 2005

A Csoport az 2005-ös évet enyhén növekvő, 62 milliárd forintos bevétellel és 1 milliárd forintos adózás előtti eredmény- nyel zárja. Az ingatlan- hasznosításból származó árbevétel megháromszo- rozódott, a Waberer's Romania forgalma megkétszereződött. A logisztikai szolgáltatások árbevételében 25 száza- lékos növekedés várha- tó. A Waberers Espana első üzleti évében milliárdos forgalmat bonyolít le.

A közlemény szerint a Volvo AB együttműködése a magyar Waberers Optimum Solution vállalkozással már 1997. óta tart: első rendelését félezer teherszállító járműre még 1998-ban kapta, azóta évi 100-150 járművet szállít a Volvo teherautós részlege a magyar partnernek.

MTI/Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!

Az amerikai piacok csütörtökön az ősz legnagyobb esésével kezdett, de a zárásra mind a Dow, mind az S&P 500 rekordszinten zárt. Csütörtökön éjszaka újabb pozitívum derült ki, ami komoly lökést adhat a tőzsdéknek.

.
hirdetés
elrejt
 
.