1,3 milliárdos beruházás Biatorbágyon a német üzletlánctólTöbb év alatt összesen 1,3 milliárd eurós beruházássorozatot hajt végre Magyarországon a piacra lépését előkészítő német diszkontlánc, az Aldi - számol be a Világgazdaság.

A cég hat logisztikai központ és 400 üzlet létesítését tervezi néhány éven belül, és első nagyberuházása a jövő év elejére készül el Biatorbágy határában. Az M0-s és az 1-es főút közti 54 hektáros, úgynevezett Hungarocommercial Park közel felén, 25 hektáros területen épül az a hétezer négyzetméteres központi iroda és 60 ezer négyzetméteres raktár, amelynek vezetőit már Ausztriában képezik ki jövendő magyarországi munkájukra. A tervek szerint az 50 millió euróba kerülő komplexum 300 főnek ad munkát a jövő évtől - írja a Világgazdaság.


Olvasta már?hirdetés
Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!

Az amerikai piacok csütörtökön az ősz legnagyobb esésével kezdett, de a zárásra mind a Dow, mind az S&P 500 rekordszinten zárt. Csütörtökön éjszaka újabb pozitívum derült ki, ami komoly lökést adhat a tőzsdéknek.

.
hirdetés
elrejt
 
.