Csak tavaszra készül el a Fashion StreetŐszre tervezték, de csak jövő tavasszal készül el a Deák Ferenc utcába tervezett 15 milliárd forintos beruházás, a Fashion Street. Az új időpont a bérlőknek és a beruházóknak egyaránt kedvező - írja a Világgazdaság.

A tervezettnél jóval több divatüzlet és kevesebb vendéglátóegység lesz az utcában. A bérlői lista összeállítása szerint elsősorban az úgynevezett felső középkategóriás, prémium márkákat árusító üzleteket találhatunk majd a Fashion Streeten.

Lesz olyan márka, amely Magyarországon nem volt kapható korábban, az igazi luxusbrandek premierje azonban elmarad, mivel a csúcskategóriák képviselői a projekt fejlődéséhez képest lassan hoznak befektetési célú döntéseket - számol be a Világgazdaság.

A Fashion Street a londoni Regent Street és a milánói Via Montenapoleone mintájára készül. A beruházók a világörökség részét képező Deák Ferenc utcában olyan perspektívát láttak, amely eltér a plázakultúrától és az egyszerű bevásárlóutcától is.


Olvasta már?Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Sokkal jobb orvosi ellátást kaphatnának a magyar munkavállalók
Mitől emelkedhetnek a KGFB-díjak

A kgfb esetén az autósok többségében elégedettek a biztosítók szolgáltatásaival. Most azonban felmerült a módosítási igénye, ami gondot okozhat.

.
hirdetés
elrejt
 
.