Csak tavaszra készül el a Fashion StreetŐszre tervezték, de csak jövő tavasszal készül el a Deák Ferenc utcába tervezett 15 milliárd forintos beruházás, a Fashion Street. Az új időpont a bérlőknek és a beruházóknak egyaránt kedvező - írja a Világgazdaság.

A tervezettnél jóval több divatüzlet és kevesebb vendéglátóegység lesz az utcában. A bérlői lista összeállítása szerint elsősorban az úgynevezett felső középkategóriás, prémium márkákat árusító üzleteket találhatunk majd a Fashion Streeten.

Lesz olyan márka, amely Magyarországon nem volt kapható korábban, az igazi luxusbrandek premierje azonban elmarad, mivel a csúcskategóriák képviselői a projekt fejlődéséhez képest lassan hoznak befektetési célú döntéseket - számol be a Világgazdaság.

A Fashion Street a londoni Regent Street és a milánói Via Montenapoleone mintájára készül. A beruházók a világörökség részét képező Deák Ferenc utcában olyan perspektívát láttak, amely eltér a plázakultúrától és az egyszerű bevásárlóutcától is.


Olvasta már?hirdetés
Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!

Az amerikai piacok csütörtökön az ősz legnagyobb esésével kezdett, de a zárásra mind a Dow, mind az S&P 500 rekordszinten zárt. Csütörtökön éjszaka újabb pozitívum derült ki, ami komoly lökést adhat a tőzsdéknek.

.
hirdetés
elrejt
 
.