Áprilistól repül a Balatonhoz a LufthansaÁprilis 14-től heti rendszerességgel indulnak a Lufthansa gépei a sármelléki Fly Balaton reptérről Hamburgba és Düsseldorfba.

A Canadair Regional Jet típusú sugárhajtású repülőgépek a tervek szerint szombatonként közlekednek majd a Fly Balaton-Hamburg és Fly Balaton-Düsseldorf útvonalon. Mindez tovább élénkítheti a regionális turizmust és bővíti a nyugat-magyarországi légi utazási lehetőségeket, derül ki a cég sajtóközleményéből.

A Lufthansa új járataival a Nyugat-Magyarországon és a balatoni régióban élőket is megcélozza. A jegyek Hamburgba már közel tízezer forinttól, Düsseldorfba pedig 14 ezer forinttól foglalhatóak. Az árak természetesen a budapesti árakkal is kombinálhatóak, így akár igény szerint el lehet repülni Sármellékről és Budapestre visszaérkezni - vagy fordítva.

Ezen felül Frankfurtba is indulnak majd charter-járatként közlekedő Lufthansa repülőgépek a Mutsch Ungarn Reisen együttműködésével.

Menedzsment Fórum

Kapcsolódó anyagok:

Átszeli az óceánt az Airbus szupergépe
Ferihegyen is előrelépett a Lufthansa
Új regionális igazgató a Lufthansánál

Olvasta már?Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Sokkal jobb orvosi ellátást kaphatnának a magyar munkavállalók
Mitől emelkedhetnek a KGFB-díjak

A kgfb esetén az autósok többségében elégedettek a biztosítók szolgáltatásaival. Most azonban felmerült a módosítási igénye, ami gondot okozhat.

.
hirdetés
elrejt
 
.