Újra gyártják a Pannonia motorokatTöbb, mint három évtizedes szünet után újra beindul a hazai motorkerékpár-gyártás Magyarországon – jelentette be Mázló Imre, a Pannónia Motors Magyarország vezetője.


www.pannoniamotor.com

"Új fejezet kezdődik a hazai járműgyártás történetében, melynek eredményeképp újra a piacra kerül a legendás Pannónia márka" - fogalmazott a cég képviselője.

"A márka újraélesztésére és az új modell kifejlesztésére létrejött vállalkozás egy maroknyi lelkes Pannónia-rajongó összefogásából született 2002-ben. Részletes piakutatást és több évi kutató-fejlesztő munkát követően még az idén megkezdődik az új Pannóniák értékesítése" - fűzte hozzá a vezető.

Magyarországon a csepeli gyár 1975-ös bezárásával szűnt meg a Pannónia motorkerékpárok gyártása és forgalmazása, a márka iránt azonban töretlen volt az érdeklődés a hosszú szünet ellenére is. A cég most látta elérkezettnek az időt, hogy az új modellt bemutassa a nagyközönségnek.

A bejelentéssel egy időben megkezdődik a márkaképviseleti rendszer kiépítése is, így nemsokára az érdeklődők az ország több pontján is megtekinthetik és kipróbálhatják az új kétkerekűket.


Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Egy szlovén franchise rárepül a magyar informatikusképzésreEgy szlovén franchise rárepül a magyar informatikusképzésre

Igazi buzzword lett az informatikushiány, így nem csoda, hogy egyre több cég száll be a képzésébe.

.
hirdetés
elrejt
 
.