Újra gyártják a Pannonia motorokatTöbb, mint három évtizedes szünet után újra beindul a hazai motorkerékpár-gyártás Magyarországon – jelentette be Mázló Imre, a Pannónia Motors Magyarország vezetője.


www.pannoniamotor.com

"Új fejezet kezdődik a hazai járműgyártás történetében, melynek eredményeképp újra a piacra kerül a legendás Pannónia márka" - fogalmazott a cég képviselője.

"A márka újraélesztésére és az új modell kifejlesztésére létrejött vállalkozás egy maroknyi lelkes Pannónia-rajongó összefogásából született 2002-ben. Részletes piakutatást és több évi kutató-fejlesztő munkát követően még az idén megkezdődik az új Pannóniák értékesítése" - fűzte hozzá a vezető.

Magyarországon a csepeli gyár 1975-ös bezárásával szűnt meg a Pannónia motorkerékpárok gyártása és forgalmazása, a márka iránt azonban töretlen volt az érdeklődés a hosszú szünet ellenére is. A cég most látta elérkezettnek az időt, hogy az új modellt bemutassa a nagyközönségnek.

A bejelentéssel egy időben megkezdődik a márkaképviseleti rendszer kiépítése is, így nemsokára az érdeklődők az ország több pontján is megtekinthetik és kipróbálhatják az új kétkerekűket.


Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra?Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra?

Az orosz hitelből fizetik a számlák nyolcvan százalékát.

.
hirdetés
elrejt
 
.