Új gyártócsarnokot avatott a Cason Érden


Több mint 150 millió forintos beruházás keretében új gyártócsarnokot avatott a hardvereszközök gyártásával, szoftverfejlesztéssel és a GPS/GPRS alapú DIWICON technológia kereskedelmével foglalkozó Cason Mérnöki Zrt.

A Cason Zrt. november 20-án felavatta új gyártócsarnokát Érden. A kapacitásnövekedés több új munkahelyet fog eredményezni a közeljövőben, áll a társaság közleményében.

Az itt előállított hardvereszközök és a legújabb szoftvertechnológiák nem csupán a magyarországi piac igényeinek kielégítését látják el, hiszen a cég a 2007-es árbevételének a fele jelenleg is külföldi exportból származik. Ezt az arányt jövőre a társaság 80 százalékra kívánja növelni, közölte Szakács Ferenc elnök-vezérigazgató.

Az 1992-ben alapított, 100 százalékos magyar tulajdonban lévő céget eddig több innovációs díjjal is elismerték. A kezdetben alapvetően laboreszközök forgalmazásával foglalkozó társaság az elmúlt 15 év alatt rendszerintegrációval, műszaki távfelügyelettel, ipari folyamatirányító-, informatikai- és adatátviteli rendszerek tervezésével tűnt ki a magyar piacon.

Menedzsment Fórum 


Olvasta már?Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Péterfalvi szerint lépni kell a magyar vállalatoknakPéterfalvi szerint lépni kell a magyar vállalatoknak

Haladéktalanul meg kell kezdeniük a felkészülést az egy év múlva hatályba lépő Európai Adatvédelmi Rendeletben foglaltak betartására a magyar vállalatoknak.

.
hirdetés
elrejt
 
.