Új gyártócsarnokot avatott a Cason Érden


Több mint 150 millió forintos beruházás keretében új gyártócsarnokot avatott a hardvereszközök gyártásával, szoftverfejlesztéssel és a GPS/GPRS alapú DIWICON technológia kereskedelmével foglalkozó Cason Mérnöki Zrt.

A Cason Zrt. november 20-án felavatta új gyártócsarnokát Érden. A kapacitásnövekedés több új munkahelyet fog eredményezni a közeljövőben, áll a társaság közleményében.

Az itt előállított hardvereszközök és a legújabb szoftvertechnológiák nem csupán a magyarországi piac igényeinek kielégítését látják el, hiszen a cég a 2007-es árbevételének a fele jelenleg is külföldi exportból származik. Ezt az arányt jövőre a társaság 80 százalékra kívánja növelni, közölte Szakács Ferenc elnök-vezérigazgató.

Az 1992-ben alapított, 100 százalékos magyar tulajdonban lévő céget eddig több innovációs díjjal is elismerték. A kezdetben alapvetően laboreszközök forgalmazásával foglalkozó társaság az elmúlt 15 év alatt rendszerintegrációval, műszaki távfelügyelettel, ipari folyamatirányító-, informatikai- és adatátviteli rendszerek tervezésével tűnt ki a magyar piacon.

Menedzsment Fórum 
Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Olvasta már?

A banki betétekre csak egy-egy akció erejéig lehet érzékelhető kamatot kapni, de az sincs jobb helyzetben, aki 3 vagy 12 hónapos dkj-ba tette a pénzét. Óhatatlan, hogy ilyenkor mindenki elkezdi keresni a tuti befektetést.

Nulla kamatot adnak a bankok? Akkor most mit kezdjen a pénzével?

.
hirdetés
elrejt
 
.