Elfogadta a kuratórium a rádió elnökének beszámolójátNagy többséggel elfogadta a Magyar Rádió (MR) elnökének első hivatali évéről szóló beszámolót hétfői ülésén a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma - tájékoztatta a testületet vezető Gellért Kis Gábor a tanácskozást követően az MTI-t.

A Magyar Rádió (MR) elnökének első hivatali évéről szóló dokumentum elfogadására 24-en mondtak igen, hárman nemet, míg ketten tartózkodtak a döntéshozatalnál; az MR közszolgálati műsorszolgáltatási szabályzatának érvényesüléséről szóló döntésnél 23:3:3 volt a voksok aránya - közölte a kuratórium vezetője.

Gellért Kis Gábor tájékoztatása szerint a leggyakoribb kifogás az volt, hogy struktúraváltása után a Petőfi adó a korábbinál kevésbé szól az idősebb korosztályoknak, míg a Kossuth esetében többen a zenét hiányolták. A kuratórium elnöke az MTI-nek azt mondta: a testület helyes irányként értékelte a Such György elnök hivatalba lépése óta történteket.

MTI/Menedzsment Fórum 


Olvasta már?hirdetés
Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra?Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra?

Az orosz hitelből fizetik a számlák nyolcvan százalékát.

.
hirdetés
elrejt
 
.