Cáfolja a felvásárlást az Adidas vezére


Az Adidas nem felvásárlási célpont – közölte a német vállalat vezérigazgatója azokra a piaci pletykákra reagálva, melyek szerint az amerikai Nike és a japán Asics is érdeklődik a cég iránt.

Herbert Hainer szerint a spekuláció minden alapot nélkülöz, és senki nem kereste meg a vállalatot felvásárlási szándékával, jelenti a Reuters hírügynökség.

A vezérigazgató szerint a versenyhatóságok soha nem engedélyeznének egy ilyen akvizíciót, hiszen az egyesült vállalat a világ sportpiacának 80 százalékát – bizonyos területeken akár többet is – uralná.

Mint arról az mfor.hu korábban beszámolt, az Adidas piaci értéke jelenleg 13,5 milliárd amerikai dollárra rúg, a két vetélytárs pedig összesen állítólag 15,28 milliárdot ajánlana érte.

Menedzsment Fórum 


Olvasta már?hirdetés
Még nem ma, de hamarosan megelőzhetőek lehetnek a gázolásos terrortámadásokMég nem ma, de hamarosan megelőzhetőek lehetnek a gázolásos terrortámadások

Az autonóm vészfékek, hidraulikus útakadályok és önvezető járművek fejlesztéseivel idővel felvehetjük a harcot a rammingekkel szemben. Egyelőre azonban csak az út elején járunk a védekezésben.

.
hirdetés
elrejt
 
.