Jövő nyáron Bulgáriába is repülhetünk a Balatonról


2008. június 18-án indítja első charterjáratát a Robinson Tours a sármelléki FlyBalaton repülőtérről Burgaszba, így a nyugat-magyarországi utasok számára már másfél óra alatt elérhetővé válnak Bulgária legkedveltebb üdülőhelyei.

Az 1994-ben alapított Robinson Tours utazási iroda rendszeres beutaztató chartereire és Budapestről valamint Debrecenből Bulgáriába közlekedő charterláncaira alapozva 2008. június 18-án (szerdánként) indítja első charterjáratát Sármellékről a FlyBalaton repülőtérről Burgaszba.

Bulgária új építésű apartmanoktól kezdve az ötcsillagos szállodákig a magyarországinál olcsóbb árakkal, kellemes nyári hőmérséklettel és homokos strandjával vonzza utasok millióit egész Nyugat-Európából.

2007-ben a FlyBalaton utasforgalma száztízezer utas lesz, míg 2008-ban a tervek szerint elérheti a kétszázezer utazót, amihez az új bulgáriai járat is hozzájárul - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből.

Menedzsment Fórum 


Olvasta már?hirdetés
Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra?Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra?

Az orosz hitelből fizetik a számlák nyolcvan százalékát.

.
hirdetés
elrejt
 
.