10 milliárdért venne szoftvereket az államTárgyalásos, kétfordulós közbeszerzésen kíván 10,5 milliárd forintért szoftver licenceket beszerezni a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 10,5 milliárd forint egy keretösszeg, amelyből a központosított közbeszerzésre kötelezett állami szervezetek, valamint az önként csatlakozó intézmények által korábban beszerzett szoftverlicencek bővítésére, kiegészítésére, meghosszabbítására, verzió-követésére, cseréjére, valamint új szoftverlicencek beszerzésére és a kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére nyílik lehetőség.

A beszerzendő szoftverek listáját a nettó 100 ezer forintért megvásárolható dokumentáció tartalmazza. Ajánlatot az tehet, akinek az előző három év mindegyikében elérte a szoftver licencek értékesítéséből származó árbevétele a 200 millió, illetve a 20 millió forintot a kiírás két részére. A múlt évből az első résznél legalább egy 30 milliós, míg a másodiknál egy 3 milliós referenciát kell felmutatni.

A tenderre december 20-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutott jelentkezőket január 10-ig értesíti az ajánlatkérő. Az ajánlatok beadási határideje január 20, eredményt - innen számítva - 30 napon belül hirdet az ajánlatkérő.

MTI


Olvasta már?hirdetés
Lázár csúnyán nekiment Garancsi cégénekLázár csúnyán nekiment Garancsi cégének

A Market Zrt. főnöke, Scheer Sándor alaposan felbosszantotta a minisztert.

.
hirdetés
elrejt
 
.