Annyi a milliomos, mint égen a csillag


Immár tízmillió fölött van a dollármilliomosok száma, egy év alatt 6 százalékkal nőtt a számuk. Az új szupergazdagok többnyire fejlődő országok állampolgárai.

Játék
http://www.marczibanyi.hu/


Ezúttal a felújított Marczibányi Sportlétesítménybe nyerhet két játékosunk bérletet!

10-ből 7-et 50 ezerért!

Világszerte egyre több a dollármilliomos, és számuk folyamatosan növekszik. A Capgemini és a Merrill Lynch kedden ismertetett tanulmánya szerint tavaly 10,1 millió volt a milliomosok száma, 6 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Ennél nagyobb mértékben, 8,8 százalékkal nőtt azok száma, akiknek több mint 30 millió dollárjuk van - ők 103 ezren vannak -, míg a többiek átlagos vagyona tavaly először lépte át a négymillió dolláros határt. Együttes vagyonuk 40,7 milliárd dollár volt tavaly, 9,4 százalékkal több, mint 2006-ban.

Az újdonsült milliomosok főként a feltörekvő országokból kerültek fel a listára, 22,7 százalékkal több indiai, 20,3 százalékkal több kínai és 19,1 százalékkal több brazil.

A legtöbb milliomos - 3,3 millió - továbbra is Észak-Amerikában van, majd Európa következik 3,1 millióval és az ázsiai-csendes-óceáni térség 2,8 millióval. A World Wealth Report szerint az európaiak és a dél-amerikaiak főként művészetekre költik pénzük jó részét, az ázsiaiak és a közel-keletiek az ékszert, az észak-amerikaiak a luxusutazást és a luxusjárműveket kedvelik.

MTI/Menedzsment Fórum 


Olvasta már?hirdetés
Sok-sok évig álom marad még Orbánék céljaSok-sok évig álom marad még Orbánék célja

Belátható időn belül maga a kormány sem látja elérhetőnek az 5 millió foglalkoztatottat.

.
hirdetés
elrejt
 
.