Elindult az utalványtőzsdeUtalványtőzsdét indított a Puebla-cégcsoport, és az elmúlt két hét tapasztalata azt mutatja, hogy van igény erre a kereskedelmi formára - mondta Szauter Tamás, a cég ügyvezető igazgatója.

Tájékoztatása szerint az utalványtőzsde internetes felületén regisztrálók készpénzfizető eszközt helyettesítő utalványt ajánlhatnak fel cserében a tőzsdén forgó utalványért.

Szauter Tamás hangsúlyozta, hogy árucseréről van szó, és a jogszabályok betartása mellett működtetik az utalványtőzsdét.

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az utalványtőzsdére vitt lehetőség folyamatosan bővül, jelenleg az általuk kibocsátott 12 féle Puebla-utalvány szerepel a kínálati oldalon, de nem zárta ki, hogy előbb-utóbb mások által forgalmazott utalványokat is felkínálnak az utalványt felajánló ügyfélnek. Példaként említette, hogy számolnak az Erzsébet utalványok cseréjével is előbb-utóbb.

A Puebla utalványokat mintegy 10 ezer helyen fogadják el Magyarországon fizetőeszközként, és több mint 2.000 munkáltató mintegy 200 ezer alkalmazottja kap ilyen juttatást.

MTI

Minden, ami papír!

Iskolai felszerelések, iroda- és írószerek, (eredeti és utántöltött) tonerek és patronok, etikettek óriási választékban, alacsony árakon!
Nézzen körül webáruházunkban!

.
Kíváncsi arra, mennyit kap vissza a bankjától?

Kalkulátorunkkal felmérheti, devizahitelesként a jogszabályváltozások hogy érintik a pénzügyeit!

.
hirdetés
Online hirdetések reklámadón innen és túl

A konferencia témái:

  • Mit tehetünk, ha szűk a marketingbüdzsé?
  • ROI a közösségi médiában
  • Meggyőzni az érdeklődőt
  • Google vagy Facebook?
  • Vállalati esettanulmányok
Időpont és helyszín: 2014. szeptember 25., Budapest
Jelentkezzen kedvezményes áron!

.
Kiváló befeketetés!

Budapest, a XI. kerületi Kruspér utcában a Műegyetemhez közel kínálunk eladásra 78nm +4nm erkélyes, felújítandó lakást.
További információ

.
hirdetés
elrejt
 
.