Elindult az utalványtőzsdeUtalványtőzsdét indított a Puebla-cégcsoport, és az elmúlt két hét tapasztalata azt mutatja, hogy van igény erre a kereskedelmi formára - mondta Szauter Tamás, a cég ügyvezető igazgatója.

Tájékoztatása szerint az utalványtőzsde internetes felületén regisztrálók készpénzfizető eszközt helyettesítő utalványt ajánlhatnak fel cserében a tőzsdén forgó utalványért.

Szauter Tamás hangsúlyozta, hogy árucseréről van szó, és a jogszabályok betartása mellett működtetik az utalványtőzsdét.

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az utalványtőzsdére vitt lehetőség folyamatosan bővül, jelenleg az általuk kibocsátott 12 féle Puebla-utalvány szerepel a kínálati oldalon, de nem zárta ki, hogy előbb-utóbb mások által forgalmazott utalványokat is felkínálnak az utalványt felajánló ügyfélnek. Példaként említette, hogy számolnak az Erzsébet utalványok cseréjével is előbb-utóbb.

A Puebla utalványokat mintegy 10 ezer helyen fogadják el Magyarországon fizetőeszközként, és több mint 2.000 munkáltató mintegy 200 ezer alkalmazottja kap ilyen juttatást.

MTI

Kíváncsi arra, mennyit kap vissza a bankjától?

Kalkulátorunkkal felmérheti, devizahitelesként a jogszabályváltozások hogy érintik a pénzügyeit!

.
hirdetés
Pénz-pénz-pénz

Új 10 ezresünk lesz már év végén!!!

Fő a biztonság, ezért 2018-ig fokozatosan cserélik le a bankjegyeket.

683 milliárdról mondtak le Orbánék


Most kiderül, hogy a sportcélú támogatás miatt mennyi közpénztől esett el a büdzsé!

.
hirdetés
elrejt
 
.