Elindult az utalványtőzsdeUtalványtőzsdét indított a Puebla-cégcsoport, és az elmúlt két hét tapasztalata azt mutatja, hogy van igény erre a kereskedelmi formára - mondta Szauter Tamás, a cég ügyvezető igazgatója.

Tájékoztatása szerint az utalványtőzsde internetes felületén regisztrálók készpénzfizető eszközt helyettesítő utalványt ajánlhatnak fel cserében a tőzsdén forgó utalványért.

Szauter Tamás hangsúlyozta, hogy árucseréről van szó, és a jogszabályok betartása mellett működtetik az utalványtőzsdét.

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az utalványtőzsdére vitt lehetőség folyamatosan bővül, jelenleg az általuk kibocsátott 12 féle Puebla-utalvány szerepel a kínálati oldalon, de nem zárta ki, hogy előbb-utóbb mások által forgalmazott utalványokat is felkínálnak az utalványt felajánló ügyfélnek. Példaként említette, hogy számolnak az Erzsébet utalványok cseréjével is előbb-utóbb.

A Puebla utalványokat mintegy 10 ezer helyen fogadják el Magyarországon fizetőeszközként, és több mint 2.000 munkáltató mintegy 200 ezer alkalmazottja kap ilyen juttatást.

MTI

Kíváncsi arra, mennyit kap vissza a bankjától?

Kalkulátorunkkal felmérheti, devizahitelesként a jogszabályváltozások hogy érintik a pénzügyeit!

.
hirdetés
Schóbert: térítésmenteses vagy jelképes összegért apportáljuk a védjegyeketSchóbert: térítésmenteses vagy jelképes összegért apportáljuk a védjegyeket

A szeptember 8-a óta folyó nyilvános részvény-értékesítéssel kapcsolatban felmerült kérdésekről tartott kedden háttérbeszélgetést a Norbi Update Lowcarb menedzsmentje.

.
hirdetés
elrejt
 
.