Környezetbarát bankfiókot nyitott a K&H


Hétfőn Ócsán megnyitotta első úgynevezett „zöld” fiókját a K&H. A bankfiók egyáltalán nem használ fosszilis energiahordozókat, így működése nem szennyezi a levegőt. A kezdeményezés nem csak a környezetet kíméli, de egy új technológiának köszönhetően az áramfelhasználást is jelentősen csökkenti.

Játék
http://www.marczibanyi.hu/


Ezúttal a felújított Marczibányi Sportlétesítménybe nyerhet két játékosunk bérletet!

10-ből 7-et 50 ezerért!

Az Ócsán megnyitott „zöld” fiók nem vesz igénybe közvetlenül fosszilis energiahordozókat, hiszen fűtését egy speciális hőszivattyús rendszer oldja meg. A hőszivattyú a környezet hőenergiáját hasznosítja, melyet hűtésre, fűtésre és vízmelegítésre egyaránt fel lehet használni. A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli, legtöbbször a föld, a levegő és a víz által eltárolt napenergiát hasznosítva.

Nincs szükség kéményre sem, így a károsanyag-kibocsátás jelentősen lecsökken. A berendezés alkalmazásával jelentős áram-megtakarítás érhető el az eddigiekhez képest, és a megtakarított összeg csak nő az energiaárak növekedésével, áll a társaság közleményében.

„Az új zöld fiók kialakításánál is nagyobb vállalkozás a K&H teljes fiókrendszerének freonmentessé tétele. A K&H 2003 után épült fiókjait már az Európai Unió szabványának megfelelően, freonmentesen építették, de a régebbiek korszerűsítésre szorulnak. 2008-ban mintegy hatszáz berendezés és megközelítőleg húsz fiók teljes rendszerének lecserélésére kerül sor” – mondta Laboranovits György, a K&H Ingatlangazdálkodási, Logisztikai és Bankbiztonsági Igazgatóságának ügyvezető igazgatója.

Amint az a K&H nemrég megjelent fenntarthatósági irányelveiből is kiderül, a vállalat CSR politikájának fókuszában négy terület áll – az egészségügy, a sport, a vonzó munkahely megteremtése, valamint a környezetvédelem. Ez utóbbi szellemében került kialakításra és megnyitásra Ócsán az első zöld K&H fiók.

Menedzsment FórumTudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Promóció

Így kereshet pénzt profikkal
Érdemes a befektetési döntéseket magunknak meghozni, vagy bízzunk inkább szakemberekben?

Élményfaktor a digitális fizetésben
Lakást vegyünk vagy aranyat?

Nulla kamatot adnak a bankok? Akkor most mit kezdjen a pénzével?

-----------------------------------------------------------------------------

Most sokat spórolhat a céges tankoláson, mutatjuk hogyan!
Ha személyre szabott, prémium szolgáltatásokat szeretne valaki, nem a "megszokott" nagy olajvállalat kútjait érdemes választani.

-----------------------------------------------------------------------------

Mire épülnek a digitális fizetési modellek? Mi köze az élménynek a profithoz? Mit adhatunk a felhasználóknak?

Élményfaktor a digitális fizetésben

.
hirdetés
elrejt
 
.