Olaszországban hódít a Túró RudiA spanyol élelmiszeripari világvásáron aratott sikerek folytatódnak: most Olaszországba indul a hazai piacon vezető szeletes, hűtött tejdesszert. Az olasz áruházakba Dots néven kerül forgalomba a Túró Rudi.

Április végén hagyta el az országot az első Pöttyös szállítmány, melyet az olasz fogyasztók kóstolhatnak meg. Az egyik legnagyobb olasz disztribútorral kötött megállapodás eredményeképpen a termék 42 hipermarketben lesz kapható. Mint a Friesland Pöttyös üzletágának igazgatója elmondta, a kiállításokon szerzett tapasztalatok mindenütt bíztatóak. Ezek alapján kerül a termék a nemzetközi piacra, ahol Dots néven hozzák forgalomba.

A bevezetést kiterjedt kóstoltató kampány is támogatja, elsőként az észak-olasz régióban. Április-május folyamán a klasszikus in-store akció keretében az Auchan üzletekben hostessek kínálják a terméket, amely 3 ízben jelenik meg az olasz piacon: tejcsokoládés, mogyorókrémes és epres változatban. A koncepció a figyelemfelkeltésre épül, a cél természetesen a Pöttyös Túró Rudi bemutatása és megkedveltetése. A hipermarketekben a Dots polci kihelyezése is figyelemfelkeltő: az árjelző táblák mellett a trikolor alapon az újdonság (novita) felirat olvasható.

Az Auchan kifejezetten elégedett az indulással, üdvözli a magyar tejdesszertet, ami megdöntheti a Ferrero monopolhelyzetét. Július folyamán a kinti akciós újságban is reklámozzák majd a Pöttyös Túró Rudit, valamint idén még további Auchan áruházakban kerül a polcokra a termék.

Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Egy szlovén franchise rárepül a magyar informatikusképzésreEgy szlovén franchise rárepül a magyar informatikusképzésre

Igazi buzzword lett az informatikushiány, így nem csoda, hogy egyre több cég száll be a képzésébe.

.
hirdetés
elrejt
 
.