Tízmilliárdból épül golfpálya és szálloda Pátyon


Az ország egyik legnagyobb golfpályája épül Páty határában, az összesen 10 milliárd forint értékű beruházás terveit most készítik elő - közölte a Pest megyei település polgármestere szerdán az MTI-vel.

Bognár András elmondta, hogy egy belga befektető finanszírozza a költségeket. Az elképzelés szerint összesen 120 hektáron - hajdani szántó területen építik ki a komplexumot. Ennek egy része maga a 18 lyukú, nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas pálya, egy 20 hektáros területen pedig a kapcsolódó intézmények, szálloda, étterem, pihenőépület és egy golffalu kap majd helyet. Mindehhez egy tó és több szökőkút is tartozik majd a vendégek jó közérzetének biztosítására - tette hozzá.

Jelenleg a telekkiváltás munkálatai zajlanak, az érintett terület 89-90 tulajdonosával folynak az egyeztetések az árak megállapítására. A várhatóan 2011-re megépülő új intézményben 300-400 helybéli lakos juthat munkalehetőséghez, s a községnek számítások szerint évi félmilliárd forintnyi adóbevétele származik a golfcentrum működéséből - hívta fel a figyelmet Bognár András.

MTI/Menedzsment Fórum


Olvasta már?Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Péterfalvi szerint lépni kell a magyar vállalatoknakPéterfalvi szerint lépni kell a magyar vállalatoknak

Haladéktalanul meg kell kezdeniük a felkészülést az egy év múlva hatályba lépő Európai Adatvédelmi Rendeletben foglaltak betartására a magyar vállalatoknak.

.
hirdetés
elrejt
 
.