Új bérletet vezet be a Volánbusz Zrt.


Új típusú és megjelenésű bérletet vezet be a 2009. január 5-ével a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Az új bérletek már tartalmazzák az indulás és az érkezés településének nevét, ahol a bérlet érvényes, így használatuk során már nincs szükség viszonylatigazolásra, arcképes bérletigazolványra - olvasható a közleményben.

A bérleteket fokozatosan vezetik be, és egyelőre csak a nagyobb forgalmú, főként a budapesti és a főváros környéki autóbusz-pályaudvarokon árusítják őket.

Az új bérlet bevezetését a későbbiekben tervezik a kisebb forgalmú pályaudvarokon is. A járművezetőknél továbbra is a hagyományos bérletek kaphatóak, ezeknél szükséges a viszonylatigazolás és a bérletigazolvány - hívja fel a figyelmet a közlemény.

Az új bérletek vásárlásakor a Volánbusz Zrt. a pénztárban nyomtatott bérletekhez olyan számlát állít ki, amelyen szerepel a vásárlás kódja, ami alapján a következő vásárlás már sokkal gyorsabban lebonyolítható.

MTI/Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Valójában nem csökkent nagyot a hal ára, hiába az áfacsökkentésValójában nem csökkent nagyot a hal ára, hiába az áfacsökkentés

Tavaly decemberben 10 százalék felett drágultak a kopoltyúsok.

.
hirdetés
elrejt
 
.