Új bérletet vezet be a Volánbusz Zrt.


Új típusú és megjelenésű bérletet vezet be a 2009. január 5-ével a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Az új bérletek már tartalmazzák az indulás és az érkezés településének nevét, ahol a bérlet érvényes, így használatuk során már nincs szükség viszonylatigazolásra, arcképes bérletigazolványra - olvasható a közleményben.

A bérleteket fokozatosan vezetik be, és egyelőre csak a nagyobb forgalmú, főként a budapesti és a főváros környéki autóbusz-pályaudvarokon árusítják őket.

Az új bérlet bevezetését a későbbiekben tervezik a kisebb forgalmú pályaudvarokon is. A járművezetőknél továbbra is a hagyományos bérletek kaphatóak, ezeknél szükséges a viszonylatigazolás és a bérletigazolvány - hívja fel a figyelmet a közlemény.

Az új bérletek vásárlásakor a Volánbusz Zrt. a pénztárban nyomtatott bérletekhez olyan számlát állít ki, amelyen szerepel a vásárlás kódja, ami alapján a következő vásárlás már sokkal gyorsabban lebonyolítható.

MTI/Menedzsment Fórum


Olvasta már?Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Péterfalvi szerint lépni kell a magyar vállalatoknakPéterfalvi szerint lépni kell a magyar vállalatoknak

Haladéktalanul meg kell kezdeniük a felkészülést az egy év múlva hatályba lépő Európai Adatvédelmi Rendeletben foglaltak betartására a magyar vállalatoknak.

.
hirdetés
elrejt
 
.