Új vezérigazgató a Magyar Közút Nonprofit Zrt. élén


Augusztus 17-től Zsupponits Jenő vette át a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetését. A mérnök-közgazdász végzettségű új vezérigazgató 1975 óta folyamatosan a szakmában dolgozik, építésvezetőtől az ügyvezető igazgatóig különböző posztokon. 2001-ben építési műszaki ellenőri, felelős műszaki vezetői végzettséget szerzett

Zsupponits Jenő több mint tíz évig dolgozott építésvezetőként, majd főépítésvezetőként több nagy magyarországi útépítő cégnél. 2000-től termelési főmérnöke, majd területi igazgatója lett az egyik legnagyobb útépítéssel foglalkozó társaságnak, a Betonút Szolgáltató és Építőipar Rt.-nek.

2007-től ügyvezetőként felelt az Éduvíz vízügyi építő vállalatnál a cég gazdasági és műszaki irányításáért. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatói pozícióját megelőzően egy évig irányította ügyvezetőként a műszaki tevékenységet végző Forker Kft.-t.

A hazai közutakért elhivatott, több évtizedes, komoly tapasztalattal és műszaki kompetenciával rendelkező szakember a pozícióra kiírt pályázat útján foglalhatta el a vezérigazgatói széket. Legfontosabb feladatának az irányítása alá tartozó Magyar Közút által kezelt közúthálózat gazdaságos, hatékony és biztonságos fenntartását, üzemeltetését tartja.

Menedzsment Fórum
Minden, ami papír!

Iskolai felszerelések, iroda- és írószerek, (eredeti és utántöltött) tonerek és patronok, etikettek óriási választékban, alacsony árakon!
Nézzen körül webáruházunkban!

.
hirdetés
Online hirdetések reklámadón innen és túl

A konferencia témái:

  • Mit tehetünk, ha szűk a marketingbüdzsé?
  • ROI a közösségi médiában
  • Meggyőzni az érdeklődőt
  • Google vagy Facebook?
  • Vállalati esettanulmányok
Időpont és helyszín: 2014. szeptember 25., Budapest
Jelentkezzen kedvezményes áron!

.
Kiváló befeketetés!

Budapest, a XI. kerületi Kruspér utcában a Műegyetemhez közel kínálunk eladásra 78nm +4nm erkélyes, felújítandó lakást.
További információ

.
hirdetés
elrejt
 
.