Utazási iroda hozza hazánkba a fogturistákatKifejezetten a magyarországi fogturizmusra specializálódott utazási irodát alapítottak Londonban. A Hungarian Dental Travel Ltd. (HDT) az angol fogászati árak töredékéért kínál itteni ellátást - írja a Világgazdaság.

Kifejezetten a magyarországi fogturizmusra specializálódott utazási irodát alapítottak Londonban. A Hungarian Dental Travel Ltd. (HDT) az angol fogászati árak töredékéért kínál itteni ellátást - írja a Világgazdaság.

[ajanlo=474][igazitas=left/]Az újszerű szolgáltatással egy fogbeültetéssel akár 1000 fontot, 360 ezer forintot is spórolhatnak az angol betegek. Kezelésüket gyógyfürdőzéssel, golfozással, lovaglással és egyéb szabadidős programokkal tehetik kellemesebbé.

Az utazási iroda segít kombinálni a fogászati kezelést a budapesti és nyugat-magyarországi nyaralással. Az utazási iroda honlapja jelenleg kilenc magyar fogorvos rendelőjét ajánlja Budapesten, Győrben, Mosonmagyaróváron és Bükfürdőn.

A svájci, német és az osztrák betegek egyenként évek óta rendszeresen jönnek Magyarországra fogászati kezelésre. Állítólag minden második osztrák, aki hazánkba érkezik itt csináltatja meg a fogát is.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében számos olyan fogászati vállalkozás működik, amelyek igyekeznek gondoskodni külföldi pánienseik szállításáról. A szombathelyi Isis Dental például taxit üzemeltet, hogy a 80 kilométerre fekvő Grazból, a 120 kilométerre lévő Bécsből induló betegeket a szakrendelőbe szállítsák.

A külföldi vendégek fogászati ellátásában a kereskedelmi szálláshelyek is jó üzletet látnak. A nagy szállodaláncok között is akad olyan amely kezelést kínál. A Danubius Hotels több egységében is jelen van például a VitalCenter fogászati hálózat - áll a Világgazdaságban.


Olvasta már?hirdetés
Sok-sok évig álom marad még Orbánék céljaSok-sok évig álom marad még Orbánék célja

Belátható időn belül maga a kormány sem látja elérhetőnek az 5 millió foglalkoztatottat.

.
hirdetés
elrejt
 
.