Vizsgálat a Nemzeti Lóverseny Kft.-nél


Vizsgálatot indított a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) az állami tulajdonú Nemzeti Lóverseny Kft. gazdálkodásáról, tevékenységéről és szerződéskötési gyakorlatáról. A vizsgálat várhatóan május közepén zárul le, írja a Magyar Nemzet az MNV szóvivőjére, Zicherman Zsoltra hivatkozva.

A lap újságírójának megkeresésére Vajtó Lajos, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetője azzal hárította el a nyilatkozatot, hogy csak az eljárás lezárása után ad tájékoztatást. A társaság a napokban azt közölte a Magyar Nemzettel, hogy a cégnél történt esetleges hűtlen kezelés ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást. Ezt az információt a BRFK-nál tévesnek minősítették - olvasható a lapban.

A hűtlen kezelés gyanúja a fővárosi lóversenypálya, azaz a Kincsem Park 2006-os bővítési munkálataival kapcsolatban merült fel.

MTI


Olvasta már?hirdetés
Merénylet Barcelonában: a turizmusnak is odaverhetMerénylet Barcelonában: a turizmusnak is odaverhet

Két - a hatóságok szerint egymással összefüggésben lévő - terrortámadást is elkövettek csütörtökön Spanyolországban. Az akcióknak akár komoly következménye lehet az európai turizmusra is.

.
hirdetés
elrejt
 
.