Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Kirúgások: a közös megegyezés sem lehet kibúvó a cégeknek

A teljes cikk ezen a linken található: Kirúgások: a közös megegyezés sem lehet kibúvó a cégeknek
gsg

2010. március 5. 11:53:29

Ne menjetek dolgozni a Vacation Group One nevezetű céghez,én már nagyon megjártam,és többen mások is,mert hó végén nem kaptuk meg a fizetésünket.Csak egy próbaidős papírt iratnak alá.Üdülési joggal foglalkoznak,párokat kell meghívni,egy előadásra,melyet ha meghallgatnak,kapnak egy kedvezményes árú wellness hétvégét.Megállapodásom a cég vezetőjével úgy szólt,hogy minden eljött pár után 5000Ft-ot kapok,akkor is ha nem vesz üdülési jogot,ha vesz annak értékének 5%-át még plussz kapom.Ám én hiába kértem hó végén a fizetésem,azt mondták sok a kifizetetlen számlájuk,ezért nem tudnak kifizetni.Most hírdetnek fix+jutalékért.Itt a lényeg az,hogy mindenki csak egy hónapot dolgozzon,persze felajánlják neki,hogy maradhat,és ha majd lessz pénzük kifizetik.Nevet is változtattak nemrég,mert pár éve az eladott üdülési jogokra beszedték az előlegeket(több milliót),és leléptek vele.Azóta is futhatnak a pénzük után azok az emberek.Sajnos fél tőlük az ember,mert kiírták a címem a személyimből.Hihetetlen,hogy ezek bármit megtehetnek,büntetlenül palira vehetik,és kihasználhatják a dolgozóikat.

szerkesztve: egy becsapott 2010. március 5. 13:03:03
2009. január 23. 15:41:57

Az lenne jó, ha a munkavállalók és a munkáltatók hozzáállása is megváltozna. A dolgozók ne maradjanak otthon mindenféle hamis indokkal, a főnökök meg ne próbálják teljesen kizsigerelni alkalmazottaikat, mert egyik sem vehet jóra. Bár tudjuk, ideális világ nem létezik.

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 2012-02-11 ] Végre leszállt a Malév - Suzka
" Álljon meg a szentséges körmenet!! Az ember azt hinn..."
[ 2012-02-11 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" @cinka "a bankárok soha nem voltak hülyegyerekek" ..."
[ 2012-02-10 ] Már a tőzsdén is beköszöntöttek a mínuszok - tözsdebéka
" dehát ez szép a tözsdében,mikor mindenki fagyhalált ..."
[ 2012-02-10 ] Havi több tízezer forintos könnyítés lehet az új árfolyamgát - B_K
" Megpróbálok segíteni, de én is csak a ma benyújtott ..."
[ 2012-02-10 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - carey200
" A jogász kari létszámokat Orbán egyetemre kerülése e..."
További témák >>
.