Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Elözõ oldal12Következõ oldal
Pepsi - Mikulás válságban

2009. február 4. 14:17:03

Ennyi. smiley

sahib:Hiába lopott, a Pepsi rég elérte vele a célját.
Lopott és nagyon hasznos kampány volt.
2009. február 4. 12:08:42

Hiába lopott, a Pepsi rég elérte vele a célját.
Lopott és nagyon hasznos kampány volt.

2009. február 4. 11:57:36

A magyar reklámok jelentős része azért külföldi reklámok alapján készül. De nem csak kishazánkban, a világon máshol is jellemző egymás ötletének lenyúlása, vagy "újrafeldolgozása"...

Szerintem ettől még indulhat egy versenyen, és szerintem kategóriagyőztes is lehet, csak épp az eredetiség megítélésekor figyelembe kell venni, hogy átdolgozott anyagról van szó...

Sztem:Srácok, miért indulhat egy versenyen egy köztudottan és pofátlanul hajszálra és vesszőig lopott cucc? Megírta a Kreatív, megírta az Addict. Miért jó az, tisztelt zsűri, ha véletlenül nyer valamit és ennek a megmérettetésnek is leamortizáljuk a presztizsét?

Elözõ oldal12Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 2012-02-09 ] A nyugdíjrendszer erősen ösztönöz a potyautas magatartásra - Mari
" Na! Kezdődik a svéd modell alapozása. Akik az adóink..."
[ 2012-02-09 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - Mari
" Kedves ami! Nagyon sok éve lett volna arra, hogy am..."
[ 2012-02-09 ] A magyarok dolgoznak a legkevesebbet életük során az EU-ban - Mari
" Akkor számoljunk: a svédek dolgoznak a leghosszabb ..."
[ 2012-02-09 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_albizo..."
[ 2012-02-08 ] Roubini: "elkezdődhet a piacok szárnyalása - most legalábbis úgy tűnik" - Darth Vader
" igazad van, egy nagy bohóc, de a magyar médián sokka..."
További témák >>
.