Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Nagyot kaszált a Juventus a Sláger és a Danubius bukásávalA teljes cikk ezen a linken található: Nagyot kaszált a Juventus a Sláger és a Danubius bukásával | |
2010. február 11. 04:39:40 Reszemrol a Classfm-et hallgatok...Teljesen rendben van(foleg a Morning Show)...Slagert sosem hallgattam...Juventust anno kb 10 eve...de mino veletlen az akkori palyazatot a Danubius nyerte meg es vette el toluk(Juventus),tolem a frekvenciankat... | |
2010. február 4. 06:44:05 Részemről a Juventust hallgatom. Nagyon kiábrándultam a Bocskorékból. Amit csinált az a fickó, az nekem vérlázító volt. | |
2010. február 1. 12:02:56 Majdhogynem 2 mrd Forintot tett el a Sláger rádió. ÉS még van pofájuk a 60 éves médiatörvény miatt ugrálni? Amire felvirrad a nap. | |
2010. február 1. 07:37:56 Bocskor-Boros páros kiesett a pixisből, amiért azt a műsort rendezték.Brrrrrrrrr gusztustalan volt. Juventust hallgatok. | |