Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Freedom Rocks: itt az újabb piramisjáték-gyanúA teljes cikk ezen a linken található: Freedom Rocks: itt az újabb piramisjáték-gyanú | |
2010. február 14. 21:42:06 "2002-től adósságmentes a cég, MasterCard ott van mögötte, a Világ 1. sz. cége lett 2009-ben, és Budapesten lesz a Freedomrocks Világ Találkozó szeptemberben!!!!" 1. A MasterCard kismillió üzleti vállalkozás "mögött van ott". | |
2010. február 14. 17:42:37 Teljes megalapozottság nélküli, rossz indulatú, negatív emberek indították el ezt a negatív kampányt! Nem kell hozzá sok idő, amikor mindent tisztázni fognak az illetékesek! Ajánlom ezt az üzletet azoknak is, és sok-sok embernek, akik szeretnének saját magukról gondoskodni, és EMBERI módon élni! Természetesen a magyar törvényeknek megfelelően!!!! | |
2010. február 9. 15:11:44 Kedves Mindenki! Olvasom a cikkeket, és néha sírok és néha nevetek. Miért? Mert én is ebbe a csapatba tartozom. Akkor a FreedomRocks-ról: szerintem mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Ha hajlandó kifizetni 100$ havonta bérleti díjként ami TÁMOGATJA a FOREX-es kereskedését, tehát csökkenti a veszteség kockázatát, akkor milyen törvényt sértettünk? El mertem mondani a barátaimnak? Én senkinek sem hazudtam, igen ez egy kockázatos piac, és lehetnek veszteségek is, de ezeket meg lehet tanulni kezelni és menedzselni. Erre valók a képzések. Itt keményen mindenki fejébe beleverjük azt, hogy TANULNI kell! A FOREX sem azt mondja, hogy márol-holnapra lesz bárkiből tréder. Mindenkit megtanítunk a rendszer használatára, a technikai elemzés alapjaira, a grafikonok olvasására. stb.. A baj csak az, hogy mindenütt vannak kóklerek, itt is. Tehát sok kérdés van, de hogy pilótajáték lenne azt azért kétlem. Mert ugyebár vannak termékek... Összesen kilenc, és ha valaki használja és továbbajánlja az ugyebár nem meríti ki a Btk ide tartozó passzusait. | |