Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Minden eddiginél szélesebb körű adóellenőrzésekre számíthatunk idénA teljes cikk ezen a linken található: Minden eddiginél szélesebb körű adóellenőrzésekre számíthatunk idén | |
2010. március 14. 04:06:39 A nagy állami vállalatok adó és járulék tartozását is a kis vállalkozásokon hajtják be! | |
2010. március 12. 13:46:22 Mit jelent az, hogy szélesebb körű? | |
2010. március 9. 05:42:23 Nem vagyok APEH-os.27 évig vállalkozó voltam, ismerem minden oldalát a maszek világnak. | |
2010. március 9. 05:41:28 Ha nem érné meg Te sem csinálnád! | |
2010. március 4. 13:10:12 Holleanyó! Te APEH-os vagy??? Vagy csak valami zsíros állásod van és letudod a melót 8-tól 5-ig... mert ha vállalkozó lennél bizton tudnád, hogy a vállalkozó kvázi arra keres, hogy az államnak fizessen!!!! Nehogy azt hidd, hogy aranyéletük van!!!! Mellesleg a JÁRULÉK-ot rövid u-val írjuk... | |
2010. március 3. 13:10:37 A húsod, majd az összes csontodat. Szerintem a belsőszervekből is profitálhatnak. Köröm haj szemét. nut1:Komolyan mondom, ez az állandó fenyegetés,amiben mostanában kell élni, már kicsit sok. Már így is lehúzzák a bőrt is rólunk, mit akarnak még? Amire felvirrad a nap. | |
2010. március 1. 09:13:29 Kedves Holleanyó! Nem értem miért a fodrászt, meg a kocsmárost irigyled. Ülsz a kis biztonságos állásodban és bántod azt, aki a saját tehetsége révén akar boldogulni. Ha szerinted olyan jó dolguk van, miért nem próbálod meg Te is? Semmi nem akadályoz abban, hogy vállalkozz és Te is megtedd amit ők, talán csak a tehetség és a hozzáértés, amit valljunk be egy vállalkozónak a saját szakmáján kívül a munkaügy , pénzügy, a folyamatosan változó jogszabályok ismeretén területén | |
2010. február 28. 14:53:09 Nagyon helyes ,amit az APEH tervez,csak valósítsa is meg!A bérből,fizetésből élőknek, ha tetszik-ha nem, vonják a fizetésükből az adót,és a járúlékokat. Ott vannak viszont a kisvállalkozások,akik azt tesznek amit akarnak. Kocsmárosok,fodrászok,kozmetikusok,kisboltosok. | |
2010. február 28. 12:16:44 Komolyan mondom, ez az állandó fenyegetés,amiben mostanában kell élni, már kicsit sok. Már így is lehúzzák a bőrt is rólunk, mit akarnak még? | |