Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Zászlóbontás a Fidesznél - magyaros programot hirdettek OrbánékA teljes cikk ezen a linken található: Zászlóbontás a Fidesznél - magyaros programot hirdettek Orbánék | |
2010. március 15. 03:31:33 A fidesz program: üres fecsegés, lózunghalmaz. Ezek mindíg mindenkit hülyének néznek? | |
2010. március 14. 20:40:31 gá-gá-gá:Csalódott vagyok, hogy csalódott a FIDESZ program miatt az MSZP. Ebből a nyilatkozatból is (és az elmúlt nyolc évből is) látszik, hogy mennyire nem értik a gazdasági törvényszerúségeket, ugyanis a T. szóvivőnek Budai elv. t. nőnek vagy aki neki sugott, ebből a programnak az adott fejezetéből ki kellene tudni olvasni azt, hogy a MAGYAR vállalkozások UNIÓS projekteknél való helyzetben hozásával, a vállalkozások munkaerő igénye megnő, kvázi több ember foglalkoztatására lesz, lehetőség.
A foglalkoztatás bővítésére, nem az ÚT A MUNKÁBA költséges és feleslegesen sok pénzből való fenntartása a megoldás, mellesleg ezek a foglalkoztatottak,a mai napig nem találják a munkát (tisztelet a kivételnek) pedig térképet is kaptak az MSZP - től hozzá, hanem ennek a sok milliárdnak a gazdaság dinamizálásában lenne a helye. Ismételten csak sajnálni tudom szegény Budai Bernadetet hogy ilyen silány vélemény nyílvánításra futotta erejéből.
| |
2010. március 14. 13:35:38 A fidesz pontosan azon a szinten van szavahihetőség és hitelesség terén mint az mszp. | |
2010. március 14. 00:30:11 Csalódott vagyok, hogy csalódott a FIDESZ program miatt az MSZP. Ebből a nyilatkozatból is (és az elmúlt nyolc évből is) látszik, hogy mennyire nem értik a gazdasági törvényszerúségeket, ugyanis a T. szóvivőnek Budai elv. t. nőnek vagy aki neki sugott, ebből a programnak az adott fejezetéből ki kellene tudni olvasni azt, hogy a MAGYAR vállalkozások UNIÓS projekteknél való helyzetben hozásával, a vállalkozások munkaerő igénye megnő, kvázi több ember foglalkoztatására lesz, lehetőség. | |
2010. március 12. 19:28:16 A pár napja elővezetett 4-6 éves adócsökkentési tervek már sejtetni engedték, de már biztosnak mondható, hogy az évek óta követelt és megoldásként kínált azonnali és drasztikus/jelentős adócsökkentésből semmi sem lesz. Estére javasolt olvasmány a király új ruhája. | |