Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Már az iWiW nyakában lohol a Facebook

A teljes cikk ezen a linken található: Már az iWiW nyakában lohol a Facebook
Átlépte a félmilliárdos álomhatárt a Facebook taglétszáma, adta hírül a héten a világ legnagyobb közösségi oldala. A tavaly mintegy 800 millió dolláros bevételt produkáló cég őshazájában, az Egyesült Államokban lassan eléri növekedési korlátait, itthon viszont ezerrel repeszt. Az elmúlt három hónapban félmillió új felhasználót sikerült beszippantania, év végére be is érheti a tavaly félmilliárd forint feletti forgalmat összehozó iWiW-et. Mfor.hu háttér.

2010. szeptember 7. 03:36:17

Én szelektálok,van amit érdemes megosztani a nagyon közeli ismerősökkel,pl.családi eseményeket,fotókat.Ugyanakkor a facebook,az barátib, ottani ismerősőket nem érdekli, hány gyerek születik a családban,a rokonságban.Szóval az egyik,családias inkább a másik baráti jellegü.

2010. augusztus 5. 13:07:12

Adama- Ezzel szerintem rengetegen vannak így. Kb az összes ismerősöm így vélekedik. Kb aki kipróbálta a facebookot az egyre jobban hanyagolja az iwiw-et. Nehezen vettem rá magam a regisztrációra, de így utólag megérte:D Iwiwről meg már rengeteg ismerősöm törölte is magát:S Lassan kijelenthetjük, hogy lecsengett az "iwiw korszak".

2010. augusztus 5. 09:57:42

Én mióta a fb-ot használom, az iwiw-et szinte egyáltalán nem. A fb szerintem sokkal élőbb, interaktívabb, persze ez függ az ismerősök aktivitásától is, de azért kb ugyan azok az ismerőseim mindkét közösségi oldalon és mégis..
Én pl nem érzékelem, hogy a fb nehezebben kezelhető lenne.. az egyetlen amiben ezt érzem talán, hogy az ismerősök listáját nem lehet egy gombnyomással elérni, de az aktív személyeknek minden további nélkül azonnal tudok reagálni az állapotaira, hozzászólásaira.

Az iwiw abban volt nagy, hogy nálunk elsőként jelent meg és futott be közösségi oldalként, de kétségtelen, hogy a fb ezt túlszárnyalta..

2010. július 28. 21:15:32

Mindkét oldalt használom. Valamiért a facebook nekem "nehezebben" kezelhető, mint az iwiw. Persze ez lehet az én szellemi kapacitásom hiányossága is. Kicsit úgy érzem, hogy trendibb facebook-osnak lenni, mint iwiw-esnek.

smiley
2010. július 28. 16:23:43

Ez így azért elég vicces.
Már elég kevesen használják amúgy is az iwiw-et, az ismerőseim jórésze már régóta még csak heti szinten se néznek rá. Ezek után kétlem hogy olyanról beszélnénk, hogy az iwiw a facebook előtt lenne.
Jó mondjuk az egy más dolog, hogy cég fizet nekik a reklámokért. A lényeg az ,hogy tényleges felhasználóból sokkal kevesebb van ország szinten is rajta.
Meg az iwiw valljuk be egyszerűen sokkal rosszab, nagyon sokszor áll, nem működik megfelelően, hibákat dob stb. Arról nem is beszélve hogy a facebookhoz képest sokkal kevésbé átlátható...

2010. július 27. 09:43:51

Egy médiában dolgozó barátommal beszéltem a napokban reklámpiaci szempontból a nagy globális siteokról. Kicsit meglepődtem rajta, de valószínűleg igaza van, hogy a Google, és hamarosan a Facebook is óriási károkat okoz a magyar médiacégeknek. Hatalmas összegeket vonnak el ugyanis a magyar szereplők elől, ráadásul ezek az összegek nagyon sokszor az államon sem futnak át, így a külföldi cégek adózatlanul viszik el. (Bár nem bank és energiaszektor nagyságrend, de talán az új kormány ezt is megvizsgálhatná.)
Ezzel szemben a sokat szapult fogadási oldalak rengeteg pénzt hoznak a magyar médiapiacnak. Tudom persze itt az óriási összegű szerencsejáték adó csökken, ezért válhatnak támadások célpontjává.

2010. július 26. 14:01:57
yanktank:Vajon mi a lelki-szellemi háttere annak, hogy a facebookot szeretik jobban az emberek?

amúgy az iwiw már egy ideje a facebook-ot majmolja..szóval emiatt is sokan a fb mellett döntenek..köztük én is

2010. július 26. 09:57:06

Vajon mi a lelki-szellemi háttere annak, hogy a facebookot szeretik jobban az emberek?

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 2012-02-11 ] Végre leszállt a Malév - Suzka
" Álljon meg a szentséges körmenet!! Az ember azt hinn..."
[ 2012-02-11 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" @cinka "a bankárok soha nem voltak hülyegyerekek" ..."
[ 2012-02-10 ] Már a tőzsdén is beköszöntöttek a mínuszok - tözsdebéka
" dehát ez szép a tözsdében,mikor mindenki fagyhalált ..."
[ 2012-02-10 ] Havi több tízezer forintos könnyítés lehet az új árfolyamgát - B_K
" Megpróbálok segíteni, de én is csak a ma benyújtott ..."
[ 2012-02-10 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - carey200
" A jogász kari létszámokat Orbán egyetemre kerülése e..."
További témák >>
.