Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Már az iWiW nyakában lohol a FacebookA teljes cikk ezen a linken található: Már az iWiW nyakában lohol a Facebook | |
2010. szeptember 7. 03:36:17 Én szelektálok,van amit érdemes megosztani a nagyon közeli ismerősökkel,pl.családi eseményeket,fotókat.Ugyanakkor a facebook,az barátib, ottani ismerősőket nem érdekli, hány gyerek születik a családban,a rokonságban.Szóval az egyik,családias inkább a másik baráti jellegü. | |
2010. augusztus 5. 13:07:12 Adama- Ezzel szerintem rengetegen vannak így. Kb az összes ismerősöm így vélekedik. Kb aki kipróbálta a facebookot az egyre jobban hanyagolja az iwiw-et. Nehezen vettem rá magam a regisztrációra, de így utólag megérte:D Iwiwről meg már rengeteg ismerősöm törölte is magát:S Lassan kijelenthetjük, hogy lecsengett az "iwiw korszak". | |
2010. augusztus 5. 09:57:42 Én mióta a fb-ot használom, az iwiw-et szinte egyáltalán nem. A fb szerintem sokkal élőbb, interaktívabb, persze ez függ az ismerősök aktivitásától is, de azért kb ugyan azok az ismerőseim mindkét közösségi oldalon és mégis.. Az iwiw abban volt nagy, hogy nálunk elsőként jelent meg és futott be közösségi oldalként, de kétségtelen, hogy a fb ezt túlszárnyalta.. | |
2010. július 28. 21:15:32 Mindkét oldalt használom. Valamiért a facebook nekem "nehezebben" kezelhető, mint az iwiw. Persze ez lehet az én szellemi kapacitásom hiányossága is. Kicsit úgy érzem, hogy trendibb facebook-osnak lenni, mint iwiw-esnek. | |
2010. július 28. 16:23:43 Ez így azért elég vicces. | |
2010. július 27. 09:43:51 Egy médiában dolgozó barátommal beszéltem a napokban reklámpiaci szempontból a nagy globális siteokról. Kicsit meglepődtem rajta, de valószínűleg igaza van, hogy a Google, és hamarosan a Facebook is óriási károkat okoz a magyar médiacégeknek. Hatalmas összegeket vonnak el ugyanis a magyar szereplők elől, ráadásul ezek az összegek nagyon sokszor az államon sem futnak át, így a külföldi cégek adózatlanul viszik el. (Bár nem bank és energiaszektor nagyságrend, de talán az új kormány ezt is megvizsgálhatná.) | |
2010. július 26. 14:01:57 yanktank:Vajon mi a lelki-szellemi háttere annak, hogy a facebookot szeretik jobban az emberek?
| |
2010. július 26. 09:57:06 Vajon mi a lelki-szellemi háttere annak, hogy a facebookot szeretik jobban az emberek? | |