Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Dávid és Góliát: Most Goliát mégsem olyan okos?A teljes cikk ezen a linken található: Dávid és Góliát: Most Goliát mégsem olyan okos? | |
2010. szeptember 9. 09:43:27 józsi:
Trambulin:
élniakaróvállalkozó:Még egy dolog. Hitelminősítők, jó ideje komoly vita folyik arról, hogy a hitelminősítőket nem kellene komolyan venni mert attól kapják a pénzt akit minősítenek.
Ismét gugli a barátom ( az én állításom legalább abszolút kereshető), ismét objektív újságírás. Nem baj, végül is cirkusz meg kenyér kell a népnek. Miért nem a Blikkben vagy valami hasonló színvonalú újságban publikálsz? Tudom nem kötelező olvasni a irományaidat de ez annyira felháborított, hogy kénytelen voltam rá reagálni. Neked meg az értelem nem a barátod. A minősítők attól kapják a pénzt, akit minősítenek. Ezek szerint most a magyar kormánytól kaptak pénzt a leminősítésért. Ja. A hitelminősítők nem neked vagy nekem minősítgetnek. Innentől kezdve marhára vizes nyolcas hogy neked erről mi a véleményed! De még Orbán Viktor véleményére is tojnak, mert ő sem tényező az ő világukban. Mert nincs befektetnivaló pár milliárd dollárja. Amíg a botnak a szaros végén vagy és azt tapogatod - te vagy az adós - addig neked nem osztottak lapot. Max csekket, hogy fizesd be. Viktornak sem ászok vannak a kezében hanem csekkek. Ha egyre rosszabb hírű adós vagy, akkor azon nem ordibálással meg az anyázással tudsz változtatni, hanem azzal, amitől jobb adós lehetsz. Az meg nem az általad is művelt asztalcsapkodás, a betyárkalap taposása a kilenc lyuku mellett, meg a mellszőrtépkedés. Túl azon, hogy szánalmasan nevetséges, tökéletesen eredménytelen is. Azért v.p most egy kicsit hazabeszélt az utóbbi két írásában. Sokszor olvastam a cikkeit, és nagyon jó, és okos írások voltak. Sajnálom, hogy ezt a két utolsót. Nézzünk oda, mit hallottunk tegnap, most már nem 7%, vagy 4,3% lesz a hiány, most már 3% alatt lesz!! Most mit mondjon erre egy befektető, ha egy kormány havonta változtat hiánycélt? Ez egy kidolgozott gazdaságpolitika. Sosem voltam, aki útóbb igazságát bizonygatja, de mivel voltak az írások kapcsán "érdekes" beszólások, nekik hívnám fel a figyelmét. Amiket írtam, hogy ez most nem az a helyzet, nem kéne így packálni az EU-val és az IMF-fel.
“The European Union will provide all its support for a Igen, Matolcsy said. Hát nem érdekes?
| |
2010. augusztus 10. 18:58:41 Trambulin:
élniakaróvállalkozó:Még egy dolog. Hitelminősítők, jó ideje komoly vita folyik arról, hogy a hitelminősítőket nem kellene komolyan venni mert attól kapják a pénzt akit minősítenek.
Ismét gugli a barátom ( az én állításom legalább abszolút kereshető), ismét objektív újságírás. Nem baj, végül is cirkusz meg kenyér kell a népnek. Miért nem a Blikkben vagy valami hasonló színvonalú újságban publikálsz? Tudom nem kötelező olvasni a irományaidat de ez annyira felháborított, hogy kénytelen voltam rá reagálni. Neked meg az értelem nem a barátod. A minősítők attól kapják a pénzt, akit minősítenek. Ezek szerint most a magyar kormánytól kaptak pénzt a leminősítésért. Ja. A hitelminősítők nem neked vagy nekem minősítgetnek. Innentől kezdve marhára vizes nyolcas hogy neked erről mi a véleményed! De még Orbán Viktor véleményére is tojnak, mert ő sem tényező az ő világukban. Mert nincs befektetnivaló pár milliárd dollárja. Amíg a botnak a szaros végén vagy és azt tapogatod - te vagy az adós - addig neked nem osztottak lapot. Max csekket, hogy fizesd be. Viktornak sem ászok vannak a kezében hanem csekkek. Ha egyre rosszabb hírű adós vagy, akkor azon nem ordibálással meg az anyázással tudsz változtatni, hanem azzal, amitől jobb adós lehetsz. Az meg nem az általad is művelt asztalcsapkodás, a betyárkalap taposása a kilenc lyuku mellett, meg a mellszőrtépkedés. Túl azon, hogy szánalmasan nevetséges, tökéletesen eredménytelen is. Azért v.p most egy kicsit hazabeszélt az utóbbi két írásában. Sokszor olvastam a cikkeit, és nagyon jó, és okos írások voltak. Sajnálom, hogy ezt a két utolsót. | |
2010. augusztus 8. 14:56:21 élniakaróvállalkozó:Még egy dolog. Hitelminősítők, jó ideje komoly vita folyik arról, hogy a hitelminősítőket nem kellene komolyan venni mert attól kapják a pénzt akit minősítenek.
Ismét gugli a barátom ( az én állításom legalább abszolút kereshető), ismét objektív újságírás. Nem baj, végül is cirkusz meg kenyér kell a népnek. Miért nem a Blikkben vagy valami hasonló színvonalú újságban publikálsz? Tudom nem kötelező olvasni a irományaidat de ez annyira felháborított, hogy kénytelen voltam rá reagálni. Neked meg az értelem nem a barátod. | |
2010. augusztus 5. 12:41:38 Kedves élniakaróvállalkozó! Legyen kedves, a cikk tartalmával kapcsolatos észrevételeire szorítkozni! köszönjük | |
2010. augusztus 5. 06:41:44 Ember! Te úgy akarsz élni vállalkozóként, hogy beledöglik az ország? 400-500 forintos euró? Szerinted mennyi hiteles dőlne be? Már most 900 ezren vannak a BAR listán, pedig csak 280 az euró és 200 a frank. Munkanélküliség, infláció? he? De hogy vállalkozói szinten maradjunk, benzinért mennyit fizetnél szerinted? más: a kommentjeid nem VP-t, hanem Téged minősítenek. élniakaróvállalkozó:Még egy dolog. Hitelminősítők, jó ideje komoly vita folyik arról, hogy a hitelminősítőket nem kellene komolyan venni mert attól kapják a pénzt akit minősítenek.
Ismét gugli a barátom ( az én állításom legalább abszolút kereshető), ismét objektív újságírás. Nem baj, végül is cirkusz meg kenyér kell a népnek. Miért nem a Blikkben vagy valami hasonló színvonalú újságban publikálsz? Tudom nem kötelező olvasni a irományaidat de ez annyira felháborított, hogy kénytelen voltam rá reagálni. | |
2010. július 23. 17:51:23 transporter:"Azt is nehéz elhinni, hogy a mostani kormány nem tudott semmit a gazdaság valós állapotáról, hiszen van elég jelentés, és amúgy az utcán mindenki tudta hogy szarul megy,"
Nem a tieid mondták nemrégiben, hogy "dübörög a gazdaság" ? Transporter! "Nem a tieid mondták" évekig, hogy az adó, a közterhek csökkentése a versenyképesség növelése a megoldás nem az adóemelések? A kormány gazdaságpolitikája kimerül abban, hogy keresi, a gazdaság mely területeire lehetne még több adót ráverni. Hát tényleg! | |
2010. július 23. 13:49:40 transporter:"Azt is nehéz elhinni, hogy a mostani kormány nem tudott semmit a gazdaság valós állapotáról, hiszen van elég jelentés, és amúgy az utcán mindenki tudta hogy szarul megy,"
Nem a tieid mondták nemrégiben, hogy "dübörög a gazdaság" ? Hol élünk apám, dikatúrában? Nem szabad véleményt nyilvánítani? Vagy tán internetfigyelő vagy, aki 5-10 perc múlva minden hírt lát és rácuppan egy velejes válasszal? Búj vissza az üregedbe. Amúgy, én bízom bennük nagyon, hogy végre csinálnak a gazdasággal vmit ekkora támogatottsággal, ami a cikkemből is kivehető, de ha te is elhitted, mint ahogy szuggerálod, hogy a mostani kormánynak is el kellet hinnie, hogy a "gazdaság dübörög" akkor egy JÓ adag "Realitätsverlust" van bennetek... . szerkesztve: V_P 2010. július 23. 13:52:24 | |