Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Befagyasztott a közalkalmazotti bérek: Szlovénia bevállalta

A teljes cikk ezen a linken található: Befagyasztott a közalkalmazotti bérek: Szlovénia bevállalta
A szlovén kormány befagyasztaná a közalkalmazotti béreket 2012-ig, részeként azoknak az intézkedéseknek, amelyekkel csökkenteni akarja az államháztartási hiányt - jelentette be pénteken a szlovén miniszterelnök.

2010. augusztus 23. 09:06:23
hajós:Mindíg kiráz a hideg ha "bevállalnak". Valahogy olyan érzésem van, hogy egy birkanyáj közeleg. Bemenni lehet, beolvasni lehet, beakadni, stb. lehet, no de bevállani, de hová?
Szerintem elegendő valamit vállalni be nélkül.
Ilyenkor, amikor az ember komoly elemzéseket olvas már alapból még sem tudom komolyan venni ha bevállal a szerző.
Azon gondolkozom, hogy ennyire nem tud magyarul, ilyen primitív, vagy valahonnét fizetik a magyar nyelv rongálásáért. Minden esetre a be-eeee közkedvelt kötőszóvá vált és használjuk is minden olyan helyen ahol kellően értelemzavaró és egy birkaakol hangzavarára utal. Mondja valaki, hogy nem vagyunk birkák?
További jó bégetést.
Hajós

Engem mindIg kiráz a hideg a mindígtől. A volt magyartanárom szavai szerint: a mindig mindig rövid :) Bocs, ezt nem lehetett kihagyni :)

2010. augusztus 22. 21:06:09

Mindíg kiráz a hideg ha "bevállalnak". Valahogy olyan érzésem van, hogy egy birkanyáj közeleg. Bemenni lehet, beolvasni lehet, beakadni, stb. lehet, no de bevállani, de hová?
Szerintem elegendő valamit vállalni be nélkül.
Ilyenkor, amikor az ember komoly elemzéseket olvas már alapból még sem tudom komolyan venni ha bevállal a szerző.
Azon gondolkozom, hogy ennyire nem tud magyarul, ilyen primitív, vagy valahonnét fizetik a magyar nyelv rongálásáért. Minden esetre a be-eeee közkedvelt kötőszóvá vált és használjuk is minden olyan helyen ahol kellően értelemzavaró és egy birkaakol hangzavarára utal. Mondja valaki, hogy nem vagyunk birkák?
További jó bégetést.
Hajós

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 2012-02-11 ] Végre leszállt a Malév - Suzka
" Álljon meg a szentséges körmenet!! Az ember azt hinn..."
[ 2012-02-11 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" @cinka "a bankárok soha nem voltak hülyegyerekek" ..."
[ 2012-02-10 ] Már a tőzsdén is beköszöntöttek a mínuszok - tözsdebéka
" dehát ez szép a tözsdében,mikor mindenki fagyhalált ..."
[ 2012-02-10 ] Havi több tízezer forintos könnyítés lehet az új árfolyamgát - B_K
" Megpróbálok segíteni, de én is csak a ma benyújtott ..."
[ 2012-02-10 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - carey200
" A jogász kari létszámokat Orbán egyetemre kerülése e..."
További témák >>
.