Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Töretlenül bízik a magyar Orbánékban a gyenge forint ellenére is

A teljes cikk ezen a linken található: Töretlenül bízik a magyar Orbánékban a gyenge forint ellenére is
Nem meglepő, hogy tartós a kormány iránti bizalom, a jelenlegi gyenge forintárfolyam ugyanis nem csapódik le közvetlenül a választópolgárokban - mondta az mfor.hu által megkérdezett politikai elemző. A szakember szerint az őszi IMF-tárgyalások jelenthetnek majd kockázatot a kormány számára, a magasabb törlesztőrészletek pedig csak hosszabb távon jelenhetnek meg a bizalomban. Mfor.hu-háttér.

2010. szeptember 5. 22:50:55

Nem a kormány manipulálja a forintot te hülye hanem a nemzetközi pénzügyi hatalmasok.A sok **** bankár.Hogy költenék mindet gyógyszerre!!!
moderálva

szerkesztve: mfor.hu szerk 2010. szeptember 6. 05:45:51
2010. szeptember 5. 22:47:04

Én örültem hogy a Fidesz nyert.csakhogy: széllel szemben pisilnek igy ránk folyik az egész.A bankadó bevezetésével ugyanis most büntetik meg az országot!Nem fogja ugyanis tétlenül nézni a nemzetközi pénzügyi lobbi hogy bevételük egyharmada a magyar államé ,sőt a németek és majd a többi ország is bevezeti magyar mintára a bankadót.
Biztos vagyok benne hogy manipulálni tudják az árfolyamokat.
Másképp mivel magyarázzam hogy a svájci frank árfolyama 2 év alatt 150,-Ft-ról 222,-Ft -ra ugrott.Igy szerzik be a bankok az extraprofitot ami az adózás miatt kiesne.2008-ban vettem fel 3300000 Ft-ot ( svájci frank alapon) amely most 2010.szept.5.-én több mint 5 millió Ft!!!!!Mennyi lesz ez 20 év múlva? 60 millió? Mert 20 évre vettem fel ezt a nem is nagy összeget!!!

MÉRT NEM TESZ MÁR VALAMIT A KORMÁNY?????????? MÉGIS JÓL TETT AZ MSZP A TALP NYALÁSSAL MERT AKKOR A FORINT NEM SŰLLYEDT A BÉKA SEGGE ALÁ!!!!Most megmutatják KOHN úrék és a Rotshildok ki az úr a háznál!!!!!!!!!!

2010. szeptember 4. 21:19:40
Idegen:Az viszont hogy nem bíztok, az hátra- és lehúz. Mert akkor az ellenkezőjét teszitek annak amire éppen szükség lenne. Különben sincs sok választásotok. (Már.);)

Miért neked van más választásod?:) Hm? Dereng? Nem nagyon ugye? Majd egyszer te is megérted miről is szól ez. Ha nem, akkor így maradsz, oszt jónapot!:) Vagy beregelsz másik néven.

2010. szeptember 3. 10:58:11

Az viszont hogy nem bíztok, az hátra- és lehúz. Mert akkor az ellenkezőjét teszitek annak amire éppen szükség lenne. Különben sincs sok választásotok. (Már.);)

2010. szeptember 3. 10:55:39

Az előző két hozzászólóról a régi vicc jut eszembe:
A rádió bemondja hogy az M7-esen egy autós a forgalommal szemben halad. Hallgatja ezt az ominózus vezető, és felháborodik. Hogyhogy egy??? MIND!
Na ez jut mindig eszembe mikor a kétharmadnyi választót kritizálja egy-egy birka...

2010. szeptember 2. 16:31:36

Nem tudom ki honnan veszi ezeket a statisztikákat, hogy a magyarok mennyire bíznak egy ilyen ostoba és láthatóan a forint manipulálásával is szórakozó kormányban. Eleve a Szijjártó egy vicc, egy hangosbeszélő, azt mondja amit mondanak neki, magától még hülyébb lenne. Azt sem értem hogy a kormány meg a sok fórumon az elvileg pénzügyi szakemberek miért mindig a svájci frank árfolyamára hivatkoznak, hogy ettől olyan magasak a devizahitelek. Megkérdezném akkor őket, hogy a bankok a válságra hivatkozva, felemelték az össze törlesztőkamat %-át, nekem pl, az egyik 2,7% a másik 2,9 % volt, most 4,4% mind a kettő, tehát ennek mi köze van az árfolyamhoz? miért nem kötelezi a kormány hogy a bankok állítsák vissza a válság előtti állapotokat, mivel már nincs erről szó, és nem Magyarországon hanem a világban. Amikor Erdei Tamás, (mkb bank elnök, magyar bankszövetség elnöke)arra a kérdésre hogy miért a jó adós fizet a rosszak helyett, csak annyit mondott illettve kérdezett: hogy miért ki?
ezek után kérdem hogy most a kormány mégis kit véd, mivel a bankadót majd egyértelmű kire fogják terhelni, szóval így zárásként az egész kormány ,meg akik 89 óta a politikában részt vettek/vesznek, azok mind elmehetnek a jó édes kurva anyjukba, mert egy rohadék néprabló állatok.
na kb ennyire bízom a kormányban.

2010. szeptember 2. 12:38:00

Én ebben a szarháziban soha nem bíztam. Sem erős, sem gyenge forint esetén. Csak egyet nem értek: Hogy' lehet ennyi barom a szavazók között, aki hatalomra juttatta ezt a hatalomvágyó, törtető, diktatórikus senkit ?....

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 2012-02-11 ] Végre leszállt a Malév - Suzka
" Álljon meg a szentséges körmenet!! Az ember azt hinn..."
[ 2012-02-11 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" @cinka "a bankárok soha nem voltak hülyegyerekek" ..."
[ 2012-02-10 ] Már a tőzsdén is beköszöntöttek a mínuszok - tözsdebéka
" dehát ez szép a tözsdében,mikor mindenki fagyhalált ..."
[ 2012-02-10 ] Havi több tízezer forintos könnyítés lehet az új árfolyamgát - B_K
" Megpróbálok segíteni, de én is csak a ma benyújtott ..."
[ 2012-02-10 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - carey200
" A jogász kari létszámokat Orbán egyetemre kerülése e..."
További témák >>
.