Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Töretlenül bízik a magyar Orbánékban a gyenge forint ellenére isA teljes cikk ezen a linken található: Töretlenül bízik a magyar Orbánékban a gyenge forint ellenére is | |
2010. szeptember 5. 22:50:55 Nem a kormány manipulálja a forintot te hülye hanem a nemzetközi pénzügyi hatalmasok.A sok **** bankár.Hogy költenék mindet gyógyszerre!!! szerkesztve: mfor.hu szerk 2010. szeptember 6. 05:45:51 | |
2010. szeptember 5. 22:47:04 Én örültem hogy a Fidesz nyert.csakhogy: széllel szemben pisilnek igy ránk folyik az egész.A bankadó bevezetésével ugyanis most büntetik meg az országot!Nem fogja ugyanis tétlenül nézni a nemzetközi pénzügyi lobbi hogy bevételük egyharmada a magyar államé ,sőt a németek és majd a többi ország is bevezeti magyar mintára a bankadót. MÉRT NEM TESZ MÁR VALAMIT A KORMÁNY?????????? MÉGIS JÓL TETT AZ MSZP A TALP NYALÁSSAL MERT AKKOR A FORINT NEM SŰLLYEDT A BÉKA SEGGE ALÁ!!!!Most megmutatják KOHN úrék és a Rotshildok ki az úr a háznál!!!!!!!!!! | |
2010. szeptember 4. 21:19:40 Idegen:Az viszont hogy nem bíztok, az hátra- és lehúz. Mert akkor az ellenkezőjét teszitek annak amire éppen szükség lenne. Különben sincs sok választásotok. (Már.);)
| |
2010. szeptember 3. 10:58:11 Az viszont hogy nem bíztok, az hátra- és lehúz. Mert akkor az ellenkezőjét teszitek annak amire éppen szükség lenne. Különben sincs sok választásotok. (Már.);) | |
2010. szeptember 3. 10:55:39 Az előző két hozzászólóról a régi vicc jut eszembe: | |
2010. szeptember 2. 16:31:36 Nem tudom ki honnan veszi ezeket a statisztikákat, hogy a magyarok mennyire bíznak egy ilyen ostoba és láthatóan a forint manipulálásával is szórakozó kormányban. Eleve a Szijjártó egy vicc, egy hangosbeszélő, azt mondja amit mondanak neki, magától még hülyébb lenne. Azt sem értem hogy a kormány meg a sok fórumon az elvileg pénzügyi szakemberek miért mindig a svájci frank árfolyamára hivatkoznak, hogy ettől olyan magasak a devizahitelek. Megkérdezném akkor őket, hogy a bankok a válságra hivatkozva, felemelték az össze törlesztőkamat %-át, nekem pl, az egyik 2,7% a másik 2,9 % volt, most 4,4% mind a kettő, tehát ennek mi köze van az árfolyamhoz? miért nem kötelezi a kormány hogy a bankok állítsák vissza a válság előtti állapotokat, mivel már nincs erről szó, és nem Magyarországon hanem a világban. Amikor Erdei Tamás, (mkb bank elnök, magyar bankszövetség elnöke)arra a kérdésre hogy miért a jó adós fizet a rosszak helyett, csak annyit mondott illettve kérdezett: hogy miért ki? | |
2010. szeptember 2. 12:38:00 Én ebben a szarháziban soha nem bíztam. Sem erős, sem gyenge forint esetén. Csak egyet nem értek: Hogy' lehet ennyi barom a szavazók között, aki hatalomra juttatta ezt a hatalomvágyó, törtető, diktatórikus senkit ?.... | |