Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Távmunkaház: új lehetőség a vidéki munkanélkülieknek

A teljes cikk ezen a linken található: Távmunkaház: új lehetőség a vidéki munkanélkülieknek
A távmunkaházak létesítése sokat segíthet a vidéki foglalkoztatás bővítésében. A vállalatok is jól járnak ezzel az új foglalkoztatási formával, hiszen jelentősen kisebb bér- és ingatlanköltségekkel számolhatnak.

2008. június 9. 08:24:30

Nagyon egyetértek az előttem szólókkal. Mi is nagyon szeretnénk már találni itthonra távmunkát vesebeteg fiammal. Akinek megvan már Számítógép-kezelő (használó) megnevezésű szakképesítést igazoló Bizonyítványa is. Én mint szülő meg rokkantnyugdíjas vagyok.
Bármiféle igazi távmunkának örülnénk. Nem tudom bizhatunk-e még ebben a lehetőségben?smiley

Üdvözlettel:Zerosmiley

2008. június 3. 10:38:02
csongor15:Üdvözlet, mindenkinek!
Talán, nem beszélni, kellene, a távmunkáról, hanem munkalehetőséget biztosítani, annak, aki szeretne, így dolgozni.
Rokkantnyugdíjas villamosmérnök vagyok, nagyon jól jönne, némi nyugdíjkiegészítés. Kb 2 éve vadászok, távmunkára, még választ sem kaptam sehonnan. Megjegyzem, hogy semmilyen kiegészítésre nem lenne szükség, az infrastruktúra, rendelkezésre áll. ADSL net, gép, programok,nyomtató, idő, és tán még, némi szakértelem is...És természetesen, fűtött helyiség is...
Ha valamely munkaadó, véletlen, mégis úgygondolná, foglalkoztatni tudna: temesig@freemail.hu címen, megtalál!
Köszönöm: Temesi Gábor

Szia!
Teljesen egyet értek Veled!!
Évek óta keresek távmunkát, de ami van, az egyenlő a semmivel.
Én szeptembertől adnám bölcsibe a fiamat, mert vissza kell mennem dolgozni, a GYED nagyon kevés. Egy távmunka lehetőség, megváltoztatná ezt, itthon maradhatna a cseppem. Egyébként három gyerekem van, szinte senki nem alkalmaz kisgyerekes anyukátsmiley. De talán egyszer majd.......
Üdvözlettel: ÉVA

2008. június 2. 18:13:56

Üdvözlet, mindenkinek!
Talán, nem beszélni, kellene, a távmunkáról, hanem munkalehetőséget biztosítani, annak, aki szeretne, így dolgozni.
Rokkantnyugdíjas villamosmérnök vagyok, nagyon jól jönne, némi nyugdíjkiegészítés. Kb 2 éve vadászok, távmunkára, még választ sem kaptam sehonnan. Megjegyzem, hogy semmilyen kiegészítésre nem lenne szükség, az infrastruktúra, rendelkezésre áll. ADSL net, gép, programok,nyomtató, idő, és tán még, némi szakértelem is...És természetesen, fűtött helyiség is...
Ha valamely munkaadó, véletlen, mégis úgygondolná, foglalkoztatni tudna: temesig@freemail.hu címen, megtalál!
Köszönöm: Temesi Gábor

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 19:14 ] Kockázatkerülés volt a részvénypiacon az elmúlt héten - tözsdebéka
" Február elején még optimistán tekintettünk a kibonta..."
[ 2012-05-25 ] Orbánék nagyon magabiztosak, de Brüsszel még közbeszólhat - Alex1
" Fogadnék 100K forintban, hogy ameddig volt Kisz titk..."
[ 2012-05-25 ] A Malév pilótái közül alig 10 százalék repül ismét - bankár
" Szárnyakat adunk a vágyainak???? ..."
[ 2012-05-25 ] Több ezerrel magasabb lehet a bajba jutott adósok bérleti díja - bankár
" Csak szerencsétlen nyámnyila birkák vagytok, akik k..."
[ 2012-05-25 ] Magyar milliomosok szórakozása lesz nyáron a londoni olimpia - bodza bokor
" Inkább megyek dögleni a tengerpartra, és jó lesz nek..."
További témák >>
.