Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Távmunkaház: új lehetőség a vidéki munkanélkülieknekA teljes cikk ezen a linken található: Távmunkaház: új lehetőség a vidéki munkanélkülieknek | |
2008. június 9. 08:24:30 Nagyon egyetértek az előttem szólókkal. Mi is nagyon szeretnénk már találni itthonra távmunkát vesebeteg fiammal. Akinek megvan már Számítógép-kezelő (használó) megnevezésű szakképesítést igazoló Bizonyítványa is. Én mint szülő meg rokkantnyugdíjas vagyok. Üdvözlettel:Zero | |
2008. június 3. 10:38:02 csongor15:Üdvözlet, mindenkinek!
Talán, nem beszélni, kellene, a távmunkáról, hanem munkalehetőséget biztosítani, annak, aki szeretne, így dolgozni. Rokkantnyugdíjas villamosmérnök vagyok, nagyon jól jönne, némi nyugdíjkiegészítés. Kb 2 éve vadászok, távmunkára, még választ sem kaptam sehonnan. Megjegyzem, hogy semmilyen kiegészítésre nem lenne szükség, az infrastruktúra, rendelkezésre áll. ADSL net, gép, programok,nyomtató, idő, és tán még, némi szakértelem is...És természetesen, fűtött helyiség is... Ha valamely munkaadó, véletlen, mégis úgygondolná, foglalkoztatni tudna: temesig@freemail.hu címen, megtalál! Köszönöm: Temesi Gábor
| |
2008. június 2. 18:13:56 Üdvözlet, mindenkinek! | |