Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Szervezetfejlesztés: tréning és kontroll – Beszélgetés tanácsadókkalA teljes cikk ezen a linken található: Szervezetfejlesztés: tréning és kontroll – Beszélgetés tanácsadókkal | |
2011. augusztus 4. 22:07:19 Kedves Zsolt ! | |
2011. augusztus 2. 19:00:27 Kedves Zsolt! Megnéztem a http://www.bigfive.hu/kepzes.php oldalon található képzést. Mérő László nagy név, biztosan jó szakember. Könyveit olvastam, de képzésén még nem vettem részt. Az árat (330 ezer/félév) soknak tartom, de ezt a piacot nem ismerem, így nem tudom, hogy ez sok-e vagy kevés. Keve Zsolt:Tisztelt Uraim!Válaszaik meggyőzőek, én azonban a képzéseknél mindig is a gyakorlatiasságot részesítem előnyben. A rostán több képzést nyújtó cég átment, most a Big Five Akadémia a legszimpatikusabb számomra, de még rágódom rajta. Jó lenne ,ha olyan hozzászólásokat is olvashatnánk a fórumban , akik nemrégiben végeztek ilyen képzést,mert akkor akzuális tapasztalataik is nyilvánosságra kerülhetnének.
| |
2011. augusztus 1. 12:33:24 Tisztelt Uraim!Válaszaik meggyőzőek, én azonban a képzéseknél mindig is a gyakorlatiasságot részesítem előnyben. A rostán több képzést nyújtó cég átment, most a Big Five Akadémia a legszimpatikusabb számomra, de még rágódom rajta. Jó lenne ,ha olyan hozzászólásokat is olvashatnánk a fórumban , akik nemrégiben végeztek ilyen képzést,mert akkor akzuális tapasztalataik is nyilvánosságra kerülhetnének. | |
2011. július 22. 16:47:58 A tanulás egyik legfontosabb "eszköze" a visszacsatolások adása és kapása. Mindegyiket lehet tanulni. Jó, ha az ember ennek mikéntjére ráérez, de erre nem mindig kerülhet sor - ilyenkor jelenthet nagy segítséget egy megfelelő coach. | |
2011. július 19. 20:59:51 Kedves Keve Zsolt! | |
2011. július 19. 18:49:59 Kedves Keve Zsolt! szerkesztve: Véry Zoltán 2011. július 19. 19:36:47 | |
2011. július 18. 13:41:44 A cikket olvasva felmerül a kérdés, mikor jön el az a pont, amikor felismerjük, hogy a megalapozott döntéshez már nem elég a tapasztalat;szükséges a nem kevés összegű képzés elvégzése, ha házon belül akarom megoldani a csomóponti helyzetemből kifolyólag létrejött problémákat. | |