Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Amikor a Barátok közt sztárjait öntik a parlament eléA teljes cikk ezen a linken található: Amikor a Barátok közt sztárjait öntik a parlament elé | |
2008. július 18. 10:14:59 Megszületett a dinnyealku az Auchannal Keep walkin'. | |
2008. július 17. 12:43:33 Ott a pont, nyertél. KeréK:Az akció sikerét szerintem inkább abból a szempontból kell vizsgálni, hogy ki érte el a célját. A zebrát lefestették, de nem hiszem, hogy a dinnye ma drágább lenne az Auchanban.
supahstar*:Én arról nem is hallottam, sok más ember sem. A dinnyés sikeresebbnek látszik.
Keep walkin'. | |
2008. július 16. 14:00:01 Az akció sikerét szerintem inkább abból a szempontból kell vizsgálni, hogy ki érte el a célját. A zebrát lefestették, de nem hiszem, hogy a dinnye ma drágább lenne az Auchanban. supahstar*:Én arról nem is hallottam, sok más ember sem. A dinnyés sikeresebbnek látszik.
szerkesztve: KeréK 2008. július 16. 14:00:37 | |
2008. július 16. 13:08:58 Én arról nem is hallottam, sok más ember sem. A dinnyés sikeresebbnek látszik.
KeréK:Demonstrálni is többféleképp lehet. Anno a gyalogátkelőhelyek (zebrák) rossz állapota ellen úgy tiltakozott a Zebrakommandó, hogy saját maga jelképesen lefestett egy lekopott zebrát, melyre kihívták a sajtót is. Nem kellett utcára locsolni literszámra a fehér festéket céltalanul, hogy sok megjelenés legyen belőle. Másnap az önkormányzat megcsinálta a jelképesen lefestett átkelőt. Lehet így is....
supahstar*:Nem érzitek át a demonstrálás lényegét. Igen meg kell mutatni olykor ezt vagy azt. Ha média csak így kapja fel a fejét hogy 1 tonna dinnyét odavágnak a parkolóba, akkor így kell. 3 ember táblával demonstrálva, nem hír érték. Ezt igazán tudhatnátok.
Luca:Pontosan. miközben a következő hír meg a szegénységről szól, ugyanolyan demonstratív lenne, ha szegény gyerekek közt osztanák szét a dinnyéiket, csak pluszban még szimpatikusabbak lennének egy fokkal, és talán jobban lehetne velük szolidarítani, és utálni az Auchant, ami az Auchant is valszeg jobb belátásra bírná. De ehhez nem kell sok ész, nem értem.
KeréK:Mostanában nagy divat lett a tiltakozás, meg a demonstrálás, csak épp amíg ezt teszik, addig sem dolgoznak. Problémája mindenkinek van, de nem tiltakozni kell, hanem a baj elhárításán dolgozni.
Az meg külön abszurd, hogy a dinnyéket a termelők parkolókba meg mindenhova öntik. Adnák inkább gyerekeknek, a társadalmi támogatottságuk is nagyobb lenne... Keep walkin'. | |
2008. július 16. 12:55:01 Demonstrálni is többféleképp lehet. Anno a gyalogátkelőhelyek (zebrák) rossz állapota ellen úgy tiltakozott a Zebrakommandó, hogy saját maga jelképesen lefestett egy lekopott zebrát, melyre kihívták a sajtót is. Nem kellett utcára locsolni literszámra a fehér festéket céltalanul, hogy sok megjelenés legyen belőle. Másnap az önkormányzat megcsinálta a jelképesen lefestett átkelőt. Lehet így is.... supahstar*:Nem érzitek át a demonstrálás lényegét. Igen meg kell mutatni olykor ezt vagy azt. Ha média csak így kapja fel a fejét hogy 1 tonna dinnyét odavágnak a parkolóba, akkor így kell. 3 ember táblával demonstrálva, nem hír érték. Ezt igazán tudhatnátok.
Luca:Pontosan. miközben a következő hír meg a szegénységről szól, ugyanolyan demonstratív lenne, ha szegény gyerekek közt osztanák szét a dinnyéiket, csak pluszban még szimpatikusabbak lennének egy fokkal, és talán jobban lehetne velük szolidarítani, és utálni az Auchant, ami az Auchant is valszeg jobb belátásra bírná. De ehhez nem kell sok ész, nem értem.
KeréK:Mostanában nagy divat lett a tiltakozás, meg a demonstrálás, csak épp amíg ezt teszik, addig sem dolgoznak. Problémája mindenkinek van, de nem tiltakozni kell, hanem a baj elhárításán dolgozni.
Az meg külön abszurd, hogy a dinnyéket a termelők parkolókba meg mindenhova öntik. Adnák inkább gyerekeknek, a társadalmi támogatottságuk is nagyobb lenne... | |
2008. július 16. 09:17:38 Nem érzitek át a demonstrálás lényegét. Igen meg kell mutatni olykor ezt vagy azt. Ha média csak így kapja fel a fejét hogy 1 tonna dinnyét odavágnak a parkolóba, akkor így kell. 3 ember táblával demonstrálva, nem hír érték. Ezt igazán tudhatnátok. Luca:Pontosan. miközben a következő hír meg a szegénységről szól, ugyanolyan demonstratív lenne, ha szegény gyerekek közt osztanák szét a dinnyéiket, csak pluszban még szimpatikusabbak lennének egy fokkal, és talán jobban lehetne velük szolidarítani, és utálni az Auchant, ami az Auchant is valszeg jobb belátásra bírná. De ehhez nem kell sok ész, nem értem.
Az meg külön abszurd, hogy a dinnyéket a termelők parkolókba meg mindenhova öntik. Adnák inkább gyerekeknek, a társadalmi támogatottságuk is nagyobb lenne... Keep walkin'. | |
2008. július 15. 16:54:58 Egyetértek a két előttem szólóval. Az ember szive összeszorul, mikor azt látja, hogy szándékosan, dacból, dühből ennivalót pocsékolnak. Mo-on ahogy hallottam háromszázezer gyermek éhezik. Lehet, hogy ennél több is. A dühös gazdák pedig kukoricát égetnek, dinnyét hajigálnak és ez felháborító! | |
2008. július 15. 16:15:04 Ja, és amit még nem értek: miért kéne a dolgozóknak kapni a privatizációs pénzből? Taklán övéké a cég, és ők az eladók? | |
2008. július 15. 16:13:11 Pontosan. miközben a következő hír meg a szegénységről szól, ugyanolyan demonstratív lenne, ha szegény gyerekek közt osztanák szét a dinnyéiket, csak pluszban még szimpatikusabbak lennének egy fokkal, és talán jobban lehetne velük szolidarítani, és utálni az Auchant, ami az Auchant is valszeg jobb belátásra bírná. De ehhez nem kell sok ész, nem értem. KeréK:Mostanában nagy divat lett a tiltakozás, meg a demonstrálás, csak épp amíg ezt teszik, addig sem dolgoznak. Problémája mindenkinek van, de nem tiltakozni kell, hanem a baj elhárításán dolgozni.
Az meg külön abszurd, hogy a dinnyéket a termelők parkolókba meg mindenhova öntik. Adnák inkább gyerekeknek, a társadalmi támogatottságuk is nagyobb lenne... | |
2008. július 15. 15:54:16 Mostanában nagy divat lett a tiltakozás, meg a demonstrálás, csak épp amíg ezt teszik, addig sem dolgoznak. Problémája mindenkinek van, de nem tiltakozni kell, hanem a baj elhárításán dolgozni. Az meg külön abszurd, hogy a dinnyéket a termelők parkolókba meg mindenhova öntik. Adnák inkább gyerekeknek, a társadalmi támogatottságuk is nagyobb lenne... | |
2008. július 15. 11:00:52 Én nem tudom a válasz az utolsó kérdésére, de azt amit leírt bizony nayon is igaz! Miért hagyjuk magunkat zsarolni és a felelősök miért hagyják, hogy zsaroljanak minket? Kötelességünk az van, adót fizetni. Alattunk meg ássák a gödröt egyre mélyebbre, ahonnan már lassan lehetőségünk sem lesz kimászni. | |