Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Az alsó végtagi verőérszűkület

A teljes cikk ezen a linken található: Az alsó végtagi verőérszűkület
Hogyan ismerhető fel az alsó végtagi verőérszűkület? Az érintettek első tünete, hogy csak rövidebb távolságokat tudnak megtenni és azt is lassúbb tempóban. A múló panaszok hátterében azonban súlyos kórkép áll!

2008. április 13. 10:36:46

Nekem is volt a ballábamban két éve érszűkület. Véletlenül jöttek rá a Szt. János kór-házban, mert infarktusom volt és a vizsgálatok során jöttek rá. A szimptómák meg-egyeztek a cikkben leírtakkal. Én nem törődtem velük, inkább 50-80 méterenként leállta. A végén ez természetesnek tűnt. A leírt okok közül csak a dohányzás volt nálam, de úgy tűnik ez éppen elég (azóta leszoktam és már egy éve „tiszta” vagyok)!
Nekem egy 60-as stentet (ha jól emlékszem a méretre) ültettek be. Másnap reggelig nyomókötéssel feküdnöm kellett és utána meg leültem a meglepetéstől! Újra tudtam, és azonnal!, járni.
Mindenkinek ajánlom, hogy ha valamit a cikkben leírtakból észlel magán, azonnal forduljon orvoshoz, mert két lábon járni mégiscsak kényelmesebb mint egyen!

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 17:15 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" @cinka "a bankárok soha nem voltak hülyegyerekek" ..."
[ 2012-02-10 ] Már a tőzsdén is beköszöntöttek a mínuszok - tözsdebéka
" dehát ez szép a tözsdében,mikor mindenki fagyhalált ..."
[ 2012-02-10 ] Havi több tízezer forintos könnyítés lehet az új árfolyamgát - B_K
" Megpróbálok segíteni, de én is csak a ma benyújtott ..."
[ 2012-02-10 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - carey200
" A jogász kari létszámokat Orbán egyetemre kerülése e..."
[ 2012-02-09 ] A nyugdíjrendszer erősen ösztönöz a potyautas magatartásra - Mari
" Na! Kezdődik a svéd modell alapozása. Akik az adóink..."
További témák >>
.