Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Komplementer medicina- alternatív gyógymódok

A teljes cikk ezen a linken található: Komplementer medicina- alternatív gyógymódok
Az alternatív gyógymódok nagyon sokféle panasz orvoslására alkalmasak, keringési, emésztési problémáktól a depresszióig és a stresszig. Széles választéka van a különböző komplementer terápiáknak, az egyik legismertebbről, az akupunktúráról már részletesen szóltunk. Most ismertetünk még néhányat, a legszélesebb körben használtakról.

2008. június 29. 19:30:01
Dr. Ruzsovics Ágnes:Kedves Évi!
Köszönjük a bizalmát!
Természetesen szívesen állunk rendelkezésére. Amennyiben Önnek is megfelelő, kérem, időpont egyeztetés ügyében hívja asszisztensünket, a 374-0948 vagy a 20-5362013 telefonszámon.
Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Tisztelettel:
Ruzsovics Ágnes

Kedves Doktornő!
Köszönöm válaszát, július 9-ig külföldön leszek, hazaérkezésem után telefonálok.
Szép napokat kívánok üdvözlettel!
Évi

2008. június 25. 23:38:15

Kedves Évi!
Köszönjük a bizalmát!
Természetesen szívesen állunk rendelkezésére. Amennyiben Önnek is megfelelő, kérem, időpont egyeztetés ügyében hívja asszisztensünket, a 374-0948 vagy a 20-5362013 telefonszámon.
Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Tisztelettel:
Ruzsovics Ágnes

2008. június 20. 07:46:17

Kedves Doktornő!
Most akadtam rá az oldalra és szeretném ha segítene.
61 éves, fiatalos nagymama vagyok. Minden tekintetben aktív, nyüzsgő és optimista. Évek óta szenvedek izületi bántalmaktól, melyek elviselése egyre nagyobb fájdalmakkal járnak. Újjaim bütykösek, görbék. Ezek nem okoznak már különösebb problémát, de a térdeimben lévő kopások, a vállizületi gyulladás (ez hónapok óta tart) nagy fájdalmat okoznak. Szeretnék alternatív gyógymódot keresni bajaimra. Orvoshoz jártam szakrendelésre, a térdeimre műtétet javasolt, amit mindenképpen szeretnék elkerülni. Jelenleg a proenzi3-at szedem, ami átmenetileg megszünteti a térdfájdalmakat. A vállam viszont nagyon fáj folyamatosan.
Kérem ajánljon nekem olyan szakembert,(csontkovácsot, akupunktúrát, stb) akihez fordulhatnék a gerinc és vállproblémáimmal.
Köszönettel
Évi

hirdetés
hirdetés
Olvasói sarok - fórum
[ 17:15 ] Tényleg nem érti Lázár, hogy milliárdos károkat okoz? - Épelméjű
" @cinka "a bankárok soha nem voltak hülyegyerekek" ..."
[ 2012-02-10 ] Már a tőzsdén is beköszöntöttek a mínuszok - tözsdebéka
" dehát ez szép a tözsdében,mikor mindenki fagyhalált ..."
[ 2012-02-10 ] Havi több tízezer forintos könnyítés lehet az új árfolyamgát - B_K
" Megpróbálok segíteni, de én is csak a ma benyújtott ..."
[ 2012-02-10 ] Orbán: a jogászhallgatók számár nullára kellett volna visszavenni - carey200
" A jogász kari létszámokat Orbán egyetemre kerülése e..."
[ 2012-02-09 ] A nyugdíjrendszer erősen ösztönöz a potyautas magatartásra - Mari
" Na! Kezdődik a svéd modell alapozása. Akik az adóink..."
További témák >>
.