Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!
| Hozzászólások | |
Human Papilloma Vírus (HPV) fertőzésA teljes cikk ezen a linken található: Human Papilloma Vírus (HPV) fertőzés | |
2008. június 14. 08:59:26 Kedves fruzsics82! A partnere tüneteiről csak egy bőrgyógyászati vizsgálat után lehetne véleményt mondani. Önnek azonban, ettől függetlenül is mindenképpen ajánlatos lenne a nőgyógyászati szűrés! szerkesztve: Dr. Ruzsovics Ágnes 2008. június 25. 23:43:16 | |
2008. június 9. 15:36:40 25 éves lány vagyok. Még nem voltam HPV szűrésen, de a partnerem nemiszervén időnként megjelenik valami herpesz szerű (a nemi herpeszről úgy tudom, hogy nem múlik el magától). Lehet, hogy HPV? | |
2008. június 2. 12:00:13 Maya:Sajnos volt szerencsém ehhez a vírushoz és éppen az utolsó pillanatban sikerült megműteni. 31 éves voltam akkor, egy iskolás korú kisgyermekkel, akit egyedül neveltem. Mostmár több figyelmet kap hála Istennek az effajta fertőzés szűrése, minden kedves nőtársamnak csak azt tudom javasolni a legjobb szándékkal, hogy mielőbb végeztessék el, mert akkor még nagyon kicsi a kockázat.
| |
2008. június 2. 07:26:26 Sajnos volt szerencsém ehhez a vírushoz és éppen az utolsó pillanatban sikerült megműteni. 31 éves voltam akkor, egy iskolás korú kisgyermekkel, akit egyedül neveltem. Mostmár több figyelmet kap hála Istennek az effajta fertőzés szűrése, minden kedves nőtársamnak csak azt tudom javasolni a legjobb szándékkal, hogy mielőbb végeztessék el, mert akkor még nagyon kicsi a kockázat. | |