Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Hozzászólások

A webre menekülnek a cigihirdetők

A teljes cikk ezen a linken található: A webre menekülnek a cigihirdetők
Hatásosnak bizonyult a dohánytermékek hirdetésének három éve bevezetett tiltása az Európai Unióban – állítja egy most közzé tett uniós vizsgálat. A közösség országainak tömegekhez eljutó sajtótermékeiből lényegében eltűntek a dohányhirdetések, és az országokon átívelő sport- és más eseményekről is kikoptak az efféle reklámok. A dohányhirdetések átterelődtek a webre, amelyet – egyelőre legalább is – nehéz ellenőrizni.

2008. június 1. 19:53:26

Kétségtelen, hogy a "pákosztos" a "kikapós" férj is a http://www.kislexikon.hu/pakosztos.html szerint, de a gyakoribb jelentése a "torkoskodni szerető". Az adott helyen az "engedetlen" jelző jobb lett volna.

A másik megjegyzésem, hogy az általam látogatott magyar és nemzetközi, nívós híroldalakon nincs (nem ritka: NINCS!) dohánytermék-reklám.
Ha a pornó-, lopottszoftver-, szerencsejáték- stb. oldalakon van, az tudatosan vállalt (durvábban: magasról lesz..t) kockázat mind a látogató, mind az oldal fenntartója részéről. Az EU becsülendő szándékának hatékonysága a "Ne ölj!" parancsolatéval egyenértékű. Mondhatni: Isteni...

szerkesztve: benoe 2008. június 1. 19:56:23
.