Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Hozzászólások

JOGÁSSZAL VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS KÉRDÉSEI A PROJEKTEKBEN

A teljes cikk ezen a linken található: JOGÁSSZAL VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS KÉRDÉSEI A PROJEKTEKBEN
A projektekben sokféle szakmai kultúrájú szakember együttműködésére van szükség, ami az egyes szakértők egymás iránti bizalmát kell feltételezze. Ehhez azonban az szükséges, hogy a különféle területeken dolgozók legalább alapszinten tisztába legyenek az együttműködők szakterületével, gondolkodásukkal. Ezt a kölcsönös megértést, a sikeres projektekhez szükséges jó megoldások megtalálását kívánja elősegíteni a Műhely beszélgetés. Köszönet Naszádos Krisztina projektekben is nagy gyakorlatot szerzett ügyvédnőnek, hogy tapasztalataira építve vállalta a téma végiggondolását, feldolgozását és mediátorként a Műhely munka támogatását.

A 2017. november 16-i 35. PM Műhely (időpont : 16:00-18.00, helyszín : Bp. XI. Magyar Tudósok krt 2. BME I.ép. B.110 terem) a projektek kritikus jogi kérdéseit tekinti át és ezek megoldást vizsgálja a jogász és a projektmenedzser együttműködésében, azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a különböző szakmai kultúrájú szakemberek egymás iránti bizalmának építéshez, a projektek sikerességéhez és a projektmenedzsment kultúra fejlődéséhez. A témát a Műhely résztvevői választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására dr. Naszádos Krisztinát kérték fel.

.