Olvasói sarok - fórum

Ha véleménye van!
Ha üzenni akar az mfor.hu szerkesztőségének, szerzőinek, témáinak, gazdasági életünk prominens vagy szürke szereplőinek. Rajta!

Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük. Kérjük, vélemény írásához jelentkezzen be. Köszönjük.
Hozzászólások

180 milliót költöttek Orbánék ukrán vendégmunkások behozatalára

A teljes cikk ezen a linken található: 180 milliót költöttek Orbánék ukrán vendégmunkások behozatalára
Egyes ágazatokban egyre nagyobb problémát okoz Magyarországon a munkaerőhiány. A tartósan betöltetlen pozíciókat ukrán vendégmunkásokkal töltenék fel. A program már tavaly beindult 180 millió forintos költséggel.

2017. október 11. 10:08:07

Ukrajna meg is "köszönte",betiltották a magyar nyelven való tanitást,az iskolák felső osztályaiban!Orbán gratulálok!Ez az egyik,a másik,az ukránok akik átjönnek sem hülyék szerintem ezért a szar fizuért amit itt kapnak,inkább továbbmennek hiszen "magyar állampolgárságot" kaptak és ez egyenlő az EU-sal!A trükk,az ukrán megtanul néhány magyar szót,máris magyarnak mondja magát és mindenért igazolványért,pénzért,állam,polgárságért jelentkezik!A magyar állam meg benyalja ezt az ukrán trükköt!A határon tuli un.magyarokkal többet törődik a magyar kormánymint a hazai 4 millió nyomorgó lakossággal,főleg a nyugdijasokkal!"Gratulálok" Orbán kormány,csak igy tovább a lenini úton!!!!

szerkesztve: erasmus 2017. október 11. 10:08:45
.