Galéria

A HR-nek is reagálnia kell a gazdasági válságra

A gazdasági válság hatásaként sorra jelennek meg a jövőről nem éppen biztató képet festő kutatások, felmérések. A legtöbb esetben az "elbocsátások", a "megugró munkanélküliség" és hasonló fenyegetően hangzó végkövetkeztetésen kívül eddig keveset foglalkoztak érdemben a válság negatív következményeit elszenvedő munkavállalói oldallal. A Personal Hungary HR menedzsment szakkiállítás az idén ötödik alkalommal vizsgálta a humán erőforrás helyzetét, legújabb trendjeit és módszereit.

A szakma krémje
 A szakma krémje

A HR szakemberek óriási kihívások előtt állnak, hiszen a felmerülő és több évre kiható foglalkoztatási problémákra és a megugró munkanélküliségre kell megoldást találniuk. Az idén ötödik alkalommal megrendezett Personal Hungary két napos találkozón számos előadást és fórumot tartottak, egyebek között a cafeteria rendszer bevezetésével kapcsolatos problémákról és az európai toborzási trendekről. Ezenkívül szó esett a gazdasági válság következményeire való felkészülés sarkalatos pontjairól és a megoldási lehetőségekről is.

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következõ oldal
hirdetés
Galéria ajánló
A válságról vitatkoznak a világ vezetőiA válságról vitatkoznak a világ vezetői

A világ nyolc legfejlettebb országát és a legnagyobb 12 fejlődő országot tömörítő és 1999. óta tevékenykedő 20-ak csoportjának (G20) vezetői Washingtonban üléseznek a hétvégén. A téma természetesen a gazdasági válság lehetséges megoldása.

Makói TexasÚj főpályaudvart avattak Berlinben
hirdetés
hirdetés
.